julbanner
William Karlsson fortsätter produceraFoto: nhl.com

Mål för Karlsson i rekordmatchen

Tidigt i morse satte William Karlsson sitt 31:a mål för säsongen när Vegas besegrade Calgary. I och med segern blev Vegas NHL:s poängmässigt bästa expansionslag någonsin.

Nu är det svart på vitt trots att det återstår mer än 20 matcher kvar att spela av grundserien; Vegas är NHL:s främsta expansionslag någonsin med sina 84 poäng, de slår därmed Floridas säsong från 1993/94. William Karlsson styrde in sitt 31:a mål för säsongen sent i förstaperioden. Slutresultatet skrevs till 7-3. William kliver därmed upp som fyra i skytteligan och har bara ryssarna Ovechkin, Kucherov och Malin framför sig.

icavalsta_julbanner
allsvenskan

Skånela ångar på-Tog femte raka

Handboll Skånela tog femte raka segern efter 29-27 mot Aranäs: - Vi är bra, ingen topprestation men vi är stabila, konstaterade tränare Jimmy Karlsson.

damallsvenskan

Uddlöst Skånela förlorade derby

Handboll Skånela förlorade derbyt mot Tyresö med 21-18: - Vi ger oss inte chansen, slänger bort för mycket bollar, konstaterade tränare Fredrik "Chippen" Söderberg efteråt.

sportfiskebanner2

AIK-profilen besöker Brobygget

Sport Svenske mästaren från 2009 och numera engagerad inom AIK:s rekrytering kommer till Märsta för att vara med på Brobygget X-mas Cup.

sigtuna_funkis

Framgångar för MIK i Futsal

Fotboll Märsta IK har nu två lag som är DM-vinnare i Futsal: - Det är mycket roligt och ett bevis på att Märsta IK arbetar rätt för att spelarna ska utvecklas, vi är en av Sveriges största futsal klubbar med 8 lag i seriespel och det vi jobbar på med inne, tar vi sen med ut i det större spelet, säger ledare Joakim Folmer Hansen.

lager_bilnet
happy_homes_juli
EXTRA

Nio medaljer på SM

kampsport Kim Taekwondo var på SM med tio tävlande och kom hem med nio medaljer varav tre guld: - Vi presterade på topp idag, sa headcoach Jens Lundin.

defacto_host2018

Sigtuna IF certifieras av Upplands FF

Fotboll Sigtuna IF har certifierats av Upplands Fotbollförbund: - Certifieringen är ett bevis på att föreningen bl.a bedriver en seriös barn- och ungdomsverksamhet, där utbildning är viktigare än resultatmål, säger sportchefen Martin Möller

julbanner2
fme_jul
allsvenskan

Skånela besegrade Amo

Handboll Skånela vann lördagens möte mot Amo Handboll med 26-21: - Det var en riktig krigarinsats, sa tränare Jimmy Karlsson efteråt.

Wingsförlust i Nacka

Ishockey Efter den pigga starten tidigare i veckan för Wings kom man på fredagen ner på jorden mot Nacka som vann med 3-2.

connys
colorama_vinter
objekt4
objekt3
sigtunavatten_standard
funkis_2
komvuxq3_4
outsider
objekt2
nrh_lania
vanster_jul