moderaterna_tack
William Karlsson fortsätter produceraFoto: nhl.com

Mål för Karlsson i rekordmatchen

Tidigt i morse satte William Karlsson sitt 31:a mål för säsongen när Vegas besegrade Calgary. I och med segern blev Vegas NHL:s poängmässigt bästa expansionslag någonsin.

Nu är det svart på vitt trots att det återstår mer än 20 matcher kvar att spela av grundserien; Vegas är NHL:s främsta expansionslag någonsin med sina 84 poäng, de slår därmed Floridas säsong från 1993/94. William Karlsson styrde in sitt 31:a mål för säsongen sent i förstaperioden. Slutresultatet skrevs till 7-3. William kliver därmed upp som fyra i skytteligan och har bara ryssarna Ovechkin, Kucherov och Malin framför sig.

allsvenskan

Premiärseger för Skånela

Handboll Skånela kammade hem två poäng i premiären efter ett sent avgörande av Erik Östling inför drygt 600 åskådare i Vikingahallen.

hostfest_centrum
defacto_banner_sep
happy_homes_juli

Skånela möter VästeråsIrsta i premiären

Handboll På måndag är det premiär för Skånela som i år är utan trotjänaren Jesper Östlund vid Jimmy Karlssons sida: - Det ska bli otroligt kul att dra igång den här säsongen och jag hoppas ni publik också tycker det. Ni är enormt viktiga för oss och jag önskar och hoppas att vi kan jobba stenhårt mot nya höjder tillsammans denna säsong, skriver Jimmy Karlsson på klubbens sida.

defacto_host2018
valet2018

Delade meningar om nolltaxan

Sport Moderaterna vill ta bort nolltaxan och återinföra pengarna till föreningar som använder hallarna medan Socialdemokraterna inte vill ändra rådande system

SMACK arrangerar internationellt paracykellopp

Cykel Sigtuna Märsta Arlanda Cykelklubb kommer på söndag att arrangera en internationell cykeltävling inom paracykel: - Det är historiskt för oss att som första klubb få arrangera en internationell paracykeltävling i Sverige, säger Håkan Jonsson, tävlingsansvarig SMACK.

division 3

Oavgjort i derbyt

Fotboll Märsta IK och Arlanda spelade ett mållöst derby med få målchanser inför drygt 350 åskådare på Midgårdsvallen.

division 3

Viktig poäng för FC Arlanda

Fotboll FC Arlanda tog en viktig poäng hemma mot Vallentuna efter en sen kvittering: - Vi har chanser för att vinna matchen, säger tränare Elias Charbachi.

sbrf_sep
objekt3
objekt2
skanela_matcher18-19
komvuxq3_4
sportfiske_banner
Norra Redovisningshuset
objekt4
nfc_vinter
connys
outsider
sigtunavatten_standard