moderaterna_juni
William Karlsson fortsätter produceraFoto: nhl.com

Mål för Karlsson i rekordmatchen

Tidigt i morse satte William Karlsson sitt 31:a mål för säsongen när Vegas besegrade Calgary. I och med segern blev Vegas NHL:s poängmässigt bästa expansionslag någonsin.

Nu är det svart på vitt trots att det återstår mer än 20 matcher kvar att spela av grundserien; Vegas är NHL:s främsta expansionslag någonsin med sina 84 poäng, de slår därmed Floridas säsong från 1993/94. William Karlsson styrde in sitt 31:a mål för säsongen sent i förstaperioden. Slutresultatet skrevs till 7-3. William kliver därmed upp som fyra i skytteligan och har bara ryssarna Ovechkin, Kucherov och Malin framför sig.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Relaterade artiklar

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

februari
EXTRA

Föräldern: Inga rasistiska sånger

Fotboll Nu träder en förälder fram i den förening vars lag ska ha sjungit rasistiska ramsor i samband med Roslagscupen fram och dementerar vad som framkommit: - Det fanns ingen rasism i vårt samtal i lördags. Det sjöngs inga rasistiska sånger. Min egen son fanns på planen, ett barn med en afrikansk pappa, skriver föräldern i ett mail till märsta.nu

varen2018
brf_englamarken
sportfiskebanner2

Helgens matcher

Fotboll I Division 3 är det viktigt bottenmöte mellan FC Arlanda-Håbo medan Märsta IK jagar vidare i toppen med bortamatch mot Heby.

vuxenutbildning2

Pantzar till landslaget

Basket 18-årige sensationen Melwin Pantzar från Valsta har tagits ut till landslaget: - Truppen är ungefär den samma som tagit oss dit vi är idag, och precis som i varje fönster så försöker vi ta in några nya ansikten. Den här gången är Melwin med, som utvecklats mycket under de senaste månaderna, säger förbundskapten Vedran Bosnic.

Helgens matcher

Fotboll Rosersbergs IK föll i seriefinalen mot Rådmansö och får ta nya tag på lördag. Hemmamatch är det för Märsta IK i toppjakten, man kan ävenfå hjälp av FC Arlanda som möter Enköping borta.

Norra Redovisningshuset
objekt4
standard_ridskola
sap_outsider
objekt3
forskontor
objekt2
val2018
outsider_defacto
veterankraft_standard
connys
outsider_moderat
vuxentutbildning
nfc_vinter
sigtunavatten_standard