moderat_sommar
Foto: Magnus Granhagen

Mäktig vändning av Skånela mot Lindesberg

Skånela svarade för en heroisk vändning borta mot Lindesberg på söndagen då 12-19 blev 33-30 för märstalaget.

centrum_artikel

Lindesberg hade segern som i en liten ask trodde nog både spelare och publiken, med en kvart kvar ledde man med fem bollar. Sen började Skånela äta sig ikapp och utjämnade till 30-30 med 3.15 kvar att spela, en minut senare var man i ledning för första gången under hela matchen, hemmalaget drabbades sedan av en utvisning och med en man mer på banan kom kom både mål 32 och 33 för Skånela. Därmed parkerar Skånela på tredje plats i tabellen.

Målen
Lindberg 8, Ladan 6, Rahali 5, Pewik 5, Ganibegovic 3, Nielsen 2, Östling 2, Näslund 2

centrum_helsida2020
connys_helsida
speedy_helsida
landsbygd_sigtuna_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

spedition_sigtuna
sommar_sigtuna2020
brobygget_helsida_valsta
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

happyhomes_sommar2020

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

defacto_helsida
marina_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

brobygget_midgard_helsida
2020_helsida
brobygget_outsider_valsta
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
brobygget_midgard_outsider
marina_outsider
kaa_outsider