moderat_jul_nyar
Foto: Magnus Granhagen

Mäktig vändning av Skånela mot Lindesberg

Skånela svarade för en heroisk vändning borta mot Lindesberg på söndagen då 12-19 blev 33-30 för märstalaget.

Lindesberg hade segern som i en liten ask trodde nog både spelare och publiken, med en kvart kvar ledde man med fem bollar. Sen började Skånela äta sig ikapp och utjämnade till 30-30 med 3.15 kvar att spela, en minut senare var man i ledning för första gången under hela matchen, hemmalaget drabbades sedan av en utvisning och med en man mer på banan kom kom både mål 32 och 33 för Skånela. Därmed parkerar Skånela på tredje plats i tabellen.

Målen
Lindberg 8, Ladan 6, Rahali 5, Pewik 5, Ganibegovic 3, Nielsen 2, Östling 2, Näslund 2

teatergrillen_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_50
oppethus_helsida
connys_helsida

Pantzar i EM-kval

Basket Melwin Pantzar som bytt klubb till Monaco är med i landslaget igen: - Det ska bli jätteroligt att se Olle och Melwin tillsammans med de stora pojkarna, säger landslagsansvarige Fredrik Joulamo.

Samlar in pengar till Barncancerfonden

Innebandy Arlanda IBK kommer i samband med sina hemmamatcher på lördag att samla in pengar till förmån för Barncancerfonden: - På initiativ av vårt herrlag samlar vi in så mycket pengar vi bara kan till barncancerfonden. Alla lag i föreningen är med och bidrar på olika sätt. Vi gör detta tillsammans för framtiden. Alla kan inte göra allt, men alla kan bidra med något, säger ordförande Marianne Isoz Henriksson.

hockeyettan

Wings vann mot Hanviken

Ishockey Wings kom snabbt in på segerspåret igen efter förlusten mot Sollentuna. På onsdagskvällen besegrades Hanviken.

connys
teatergrillen_outsider
oppethus_outsider
nrh