bovard_sh
Malin Nilsson, franchisetagare vid Svensk Fastighetsförmedling i Märsta

Mäklaren: Sigtuna kommun är intressant att flytta till

Trots backande bostadspriser förra året finns ingen anledning till oro i Sigtuna kommun enligt Malin Nilsson, franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling: - Vi har under flera år haft stigande bostadspriser, nu ser vi att de planar ut. Försäljningarna tar lite längre tid än tidigare, vilket är bra då man som köpare verkligen hinner tänka igenom sitt köp.

rosta_sigtuna2

Bostadsrättspriserna backade med 7 procent under 2018 och villapriserna med en procent. Men det finns ingen anledning till panik bland villa- och bostadsrättsägare. Intresset för att flytta till Sigtuna kommun är stort:
– Många flyttar längre ut från Stockholm C för att få mer för pengarna då bostadspriserna varit extremt höga i centrala delarna av Stockholm och närförort, säger Malin Nilsson, franchisetagare på Svensk fastighetsförmedling, till märsta.nu

Sigtuna kommun är enligt Malin Nilsson ett attraktivt område med bra kommunikationer till både Stockholm, Uppsala och Arlanda vilket gör det intressant för köpare. märsta.nu har tidigare rapporterar om att affären tar längre tid idag än tidigare:
– Vi har under flera år haft stigande bostadspriser, nu ser vi att de planar ut. Försäljningarna tar lite längre tid än tidigare, vilket är bra då man som köpare verkligen hinner tänka igenom sitt köp. En mer balanserad marknad där säljarnas och köparnas förväntningar möts, förklarar Malin Nilsson.

moderaternamaj
eu_sap
mp_eu
bonava_maj_helsida
varfest_helsida
colorama_april2

Olympiska spel på Midgårdsvallen

Ung & Student Josefinaskolan i Rävsta har arrangerat Olympiska spel för Waldorfskolor i Sverige: - 300 elever och deras lärare har varit på Midgårdsvallen, berättar Ann-Charlotte Nyberg, skolbibliotekarie på Josefinaskolan.

ica_valsta_choklad
EXTRA

Chelsea nekas skolskjuts

Nyheter Madeleine som kämpade förra året för att dottern Chelsea skulle få gå på skola i Sollentuna tvingas nu kämpa mot kommunen igen för att få förlängd skolskjuts: - Chelsea har skolskjuts idag och har haft det ifrån oktober 2018! Det beslutet är fram till sista juni. Så deras framförhållning är verkligen fruktansvärt dålig med att en månad innan avslå min ansökan, säger Madelaine till märsta.nu

rosta_sigtuna2
oppning_helsida

Finns familjer av Lo i Sigtuna

Notiser Länsstyrelsen har gjort en rovdjursinventering inför kommande säsongs rovjakt och konstaterar att det finns fyra familjegrupper av Lo i Sigtuna, Norrtälje och Österåker.

mp_eu_outsider
colorama_april
sap_outsider_eu
fme_outsider
nationaldag_out
sh_oppet
v_eu
sh_bovard_out
rosta_sigtuna
oppning_outsider
defacto_outsider
nrh
connys
ridskola2019_outsider
moderaterna_maj_outsider
bonava_maj_outsider