centrum_panorama2020
Malin Nilsson, franchisetagare vid Svensk Fastighetsförmedling i Märsta

Mäklaren: Sigtuna kommun är intressant att flytta till

Trots backande bostadspriser förra året finns ingen anledning till oro i Sigtuna kommun enligt Malin Nilsson, franchisetagare på Svensk Fastighetsförmedling: - Vi har under flera år haft stigande bostadspriser, nu ser vi att de planar ut. Försäljningarna tar lite längre tid än tidigare, vilket är bra då man som köpare verkligen hinner tänka igenom sitt köp.

Bostadsrättspriserna backade med 7 procent under 2018 och villapriserna med en procent. Men det finns ingen anledning till panik bland villa- och bostadsrättsägare. Intresset för att flytta till Sigtuna kommun är stort:
– Många flyttar längre ut från Stockholm C för att få mer för pengarna då bostadspriserna varit extremt höga i centrala delarna av Stockholm och närförort, säger Malin Nilsson, franchisetagare på Svensk fastighetsförmedling, till märsta.nu

Sigtuna kommun är enligt Malin Nilsson ett attraktivt område med bra kommunikationer till både Stockholm, Uppsala och Arlanda vilket gör det intressant för köpare. märsta.nu har tidigare rapporterar om att affären tar längre tid idag än tidigare:
– Vi har under flera år haft stigande bostadspriser, nu ser vi att de planar ut. Försäljningarna tar lite längre tid än tidigare, vilket är bra då man som köpare verkligen hinner tänka igenom sitt köp. En mer balanserad marknad där säljarnas och köparnas förväntningar möts, förklarar Malin Nilsson.

teatergrillen_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_2019
defacto_helsida

Ny närakut invigd i Sollentuna

Nyheter Närakuten i Sollentuna som vänder sig till kommuninvånare i Sigtuna ligger nära pendeltågsstationen och håller öppet fram till 22 varje dag.

Domen: Blöjor ska ingå i maxtaxan

Nyheter Efter en dom som ger föräldrar rätt att kräva förskolor på blöjor så uppmanar Sveriges kommuner och regioner sina medlemmar, alltså kommunerna, att fortsätta be föräldrar att ta med sig blöjor.

connys
nrh
teatergrillen_outsider