moderater_pan_sommar
Gänget som ska driva Anders & Jag. Perry Högström, investerare, Anders Mattsson, Veronika Edholm, Jennifer Lundström och Camilio MouradFoto: Insändarbild

Magasinet blir Anders & Jag

Christian Cederferm och Anders Mattsson är tillbaka i Märsta med sitt krogkoncept Anders & Jag som etablerar i Magasinets lokaler.

centrum_artikel

Magasinet blir Anders & Jag. Bakom konceptet står Christian Cederferm och Anders Mattsson. De båda var engagerade under Magasinets tidiga era i Märsta centrum samt i Väsby. Anders & Jag finns i Väsby. Grunden till konceptet är en app.
– Vår koncern är i framkant digitalt och efter två år av utvecklingsarbete så är det i princip en normalitet för våra gäster att beställa genom sin egen telefon. För den medvetne restauranggästen är appen ett fantastiskt verktyg för att kunna överblicka sortimentet, allra mest när det handlar om förtydligande av allergener, säger Christian Cederferm.

Lunch med pizzabuffé
Dagens Lunch kommer finnas kvar men man lägger också in en pizzabuffé. Övrig tid kommer man servera en svensk tolkning av klassisk amerikansk streetfood med vegetariska och veganska alternativ. Man satsar även på livemusik under helgerna samt biljard och umgänge.

Tror på framtiden
Camilio Mourad som idag driver Magasinet kommer att vara kvar i den dagliga driften. Jennifer Lundström blir restaurangchef. Perry Högström som äger BudAB Holding går in som investerare i konceptet. Både Christian och Anders kommer att synas till i Märsta emellanåt när de hinner med eftersom de har verksamheter även i Gävle, Borlänge och Sandviken.
– Hela besöksnäringen har drabbats oerhört hårt av pandemin men nu ska vi ta oss vidare. Vi har kämpat för vår överlevnad. Vi bestämde oss för att det var dags att tänka om och fylla på med energi och arbeta lösningsorienterat. Med stöd av familj och vänner har vi omvänt all negativitet till fokus på framtiden. Våra underbara medarbetare har gett våra restauranger möjlighet att nå i princip fullkomlighet när det kommer till att driva restaurang under restriktioner, något som vi i styrelsen kommer att vara evigt tacksamma för, uppger Cederferm

helsida_var2021

Ökat intresse för parrelationskurs

Näringsliv I Herresta lada märker Tord och Helene Olsson det ökande intresset för parrelation under pandemin:- Det som är särskilt spännande nu är att intresset för denna parkurs ökat rejält, högst sannolikt pga att man arbetat mera hemifrån under pandemin och kanske slitit lite mer på varann i vardagen när livet inte rullat på som vanligt, uppger Tord Olsson

dack-helsida
mp_host_helsida

Flyget återhämtar sig nästan helt till 2027

Näringsliv Redan till 2023 väntas flyget ha återhämtat sig till 80 procent och 2027 nästan helt som innan pandemin. - Det bästa vore naturligtvis att fokusera på att tillgodose en hög tillgänglighet, inom landet och internationellt, samtidigt som man söker sätt att bejaka teknikutvecklingen och förbättra förutsättningarna till utsläppsminskningar. Då bör man satsa på att rusta och bygga ut Arlanda för framtidens flyg, säger Carl Bergkvist, näringspolitisk expert på Stockholms Handelskammare.

bostad_helsida
connys_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
2020_helsida

Snap-on etablerar i Arlandastad

Näringsliv Snap-on etablerar genom konceptet Car-o-Liner i Arlandastad: - Car-O-Liner sökte ett sammanhang med möjlighet till samarbete och en plats som ligger strategiskt rätt. Här hittade vi rätt förutsättningar för oss att nå vår målgrupp och våra kunder. Vi är dessutom redan en etablerad samarbetspartner och leverantör av teknisk utbildning till flera av de varumärken som finns här, säger Anna Nilsson, Manager Academy, Snap-on Equipment.

vaccin
defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

mp-outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
bostad_outsider
dack-outsider
centrum_sommar_out
nrh
sigtuna_vatten_outsider
connys
vaccin-outsider