panorama_centrum
Gänget som ska driva Anders & Jag. Perry Högström, investerare, Anders Mattsson, Veronika Edholm, Jennifer Lundström och Camilio MouradFoto: Insändarbild

Magasinet blir Anders & Jag

Christian Cederferm och Anders Mattsson är tillbaka i Märsta med sitt krogkoncept Anders & Jag som etablerar i Magasinets lokaler.

Magasinet blir Anders & Jag. Bakom konceptet står Christian Cederferm och Anders Mattsson. De båda var engagerade under Magasinets tidiga era i Märsta centrum samt i Väsby. Anders & Jag finns i Väsby. Grunden till konceptet är en app.
– Vår koncern är i framkant digitalt och efter två år av utvecklingsarbete så är det i princip en normalitet för våra gäster att beställa genom sin egen telefon. För den medvetne restauranggästen är appen ett fantastiskt verktyg för att kunna överblicka sortimentet, allra mest när det handlar om förtydligande av allergener, säger Christian Cederferm.

Lunch med pizzabuffé
Dagens Lunch kommer finnas kvar men man lägger också in en pizzabuffé. Övrig tid kommer man servera en svensk tolkning av klassisk amerikansk streetfood med vegetariska och veganska alternativ. Man satsar även på livemusik under helgerna samt biljard och umgänge.

Tror på framtiden
Camilio Mourad som idag driver Magasinet kommer att vara kvar i den dagliga driften. Jennifer Lundström blir restaurangchef. Perry Högström som äger BudAB Holding går in som investerare i konceptet. Både Christian och Anders kommer att synas till i Märsta emellanåt när de hinner med eftersom de har verksamheter även i Gävle, Borlänge och Sandviken.
– Hela besöksnäringen har drabbats oerhört hårt av pandemin men nu ska vi ta oss vidare. Vi har kämpat för vår överlevnad. Vi bestämde oss för att det var dags att tänka om och fylla på med energi och arbeta lösningsorienterat. Med stöd av familj och vänner har vi omvänt all negativitet till fokus på framtiden. Våra underbara medarbetare har gett våra restauranger möjlighet att nå i princip fullkomlighet när det kommer till att driva restaurang under restriktioner, något som vi i styrelsen kommer att vara evigt tacksamma för, uppger Cederferm

2020_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

defacto_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

centrum_sommar2022_helsida
mp_helsida_april
ewas_helsida
marinan_helsida
liber_helsida
connys_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
connys
ewas_outsider
marina_outsider
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022
swedol_outsider