julbanner
Michael Harvey och Fred Blomberg

M/Y Ann-Katrin redo för charter på fjärden

Skepparen Michael Harveys mahognykryssare är redo att ge sig ut på Sigtunafjärden och som guide har man anlitat sigtunakännaren Fred Blomberg

Landets största och mest unika mahognykryssare är redo fr trafik på Sigtunafjärden och skepparen Michael Harvey planerar start i charter till våren mellan Sigtuna-Skokloster. Sträckan har provkörts och man har även knutit till sig sigtunakännaren Fred Blomberg som guide på turen, antalet platser per tur är begränsat till tolv vilket går det hela mer personligt med en tätare inramning.

fme_jul
happy_homes_juli
defacto_host2018
julbanner2
sigtuna_funkis
lager_bilnet

Marknadsafton i Kulturum

Kulturnyheter Marknadsafton spelades upp i Kulturum under måndagen: - Cirka 240 personer såg den trevliga föreställningen som producerats av Svensk damteater, berättar Karin Andén, Kultursekreterare på Sigtuna kommun.

icavalsta_julbanner
sportfiskebanner2
EXTRA

Tina räddade kattuglan som nu flyger igen

Märstafolket Märstabon Tina Söderberg gjorde en stor insats för en skadad kattuggla häromdagen då hon körde den hela vägen från Väsby till Värmdö: - Jag älskar djur och har grubblat i några dagar över hur det gick, så det känns fantastiskt att den klarade sig. Det var det bästa slutet man kunde önska sig, säger Tina till Mitt i Stockholm.

Märstabo skrapade 100 000 i Nyhetsmorgon

Nöjesnyheter I morse skrapade Mohammed Alabdo Triss i TV4 och kammade hem 100 000 kronor: - Jag ska betala av lite lån och hjälpa min familj som fortfarande är kvar i Turkiet, säger Mohammed i ett pressmeddelande från Svenska spel.

objekt3
outsider
vanster_jul
nrh_lania
funkis_2
komvuxq3_4
connys
sigtunavatten_standard
colorama_vinter
objekt2
objekt4