sportfiske_jubileum
Michael Harvey och Fred Blomberg

M/Y Ann-Katrin redo för charter på fjärden

Skepparen Michael Harveys mahognykryssare är redo att ge sig ut på Sigtunafjärden och som guide har man anlitat sigtunakännaren Fred Blomberg

rosta_sigtuna2

Landets största och mest unika mahognykryssare är redo fr trafik på Sigtunafjärden och skepparen Michael Harvey planerar start i charter till våren mellan Sigtuna-Skokloster. Sträckan har provkörts och man har även knutit till sig sigtunakännaren Fred Blomberg som guide på turen, antalet platser per tur är begränsat till tolv vilket går det hela mer personligt med en tätare inramning.

eu_sap
moderaternamaj
EXTRA

Anna Book flyttar till Suckunge

Nöjesnyheter Anna Book har flyttat till Suckunge norr om Märsta: - Vi känner alla att det är inte bara nyhetens behag och det är inte bara ett nytt hem utan vi har hittat hem, säger Anna till Aftonbladet.

bonava_maj_helsida
varfest_helsida
rosta_sigtuna2
happyhomes_2019

Trädgårdmässa kommer till Steninge

Nöjesnyheter Trädgårdsmässan Trädgård och Uterum kommer till Steninge slottsby helgen 3-5 maj: - Platsen är helt perfekt med slottet, trädgården och den nyrenoverade Stenladan med sina butiker och restauranger, säger Peter Isaksson, arrangör av Trädgård och Uterum.

v_eu_helsida
mp_eu
nationaldag_helsida

Ebba vinner Årets kulturpris

Kulturnyheter I samband med Kultur- och fritdsnämndens sammanträde utsåg man också vinnare av Årets Kulturpris och Årets kulturstipendiat: - Det är med stor glädje som jag gratulerar årets pristagare. Den största belöningen för allt arbete de lägger ner tror jag är glädjen de känner genom att vara med i ett sammanhang och att förbättra sin förmåga, säger Lars Björling (SfS), ordförande i Kultur- och fritidsnämnden.

fme_outsider
nationaldag_out
defacto_outsider
sap_outsider_eu
oppning_outsider
rosta_sigtuna
mp_eu_outsider
colorama_april
v_eu
connys
sh_bovard_out
moderaterna_maj_outsider
nrh
ridskola2019_outsider
bonava_maj_outsider
sh_oppet