defacto_pan
Dick Lyngbrant får ta över som tränare i Arlanda IBKFoto: Insändarbild/Arlanda IBK

Lyngbrant tar över Arlanda IBK

Dick Lyngbrant som förra året tog upp Rosersberg i Division 1 är ny tränare för Aranda IBK.

sportlov_centrum

Division 4-laget Arlanda IBK får ny tränare sedan Robert Isaksen och Conny Pettersson slutat. Det är Dick Lyngbrant som tar över, Dick tog så sent som i våras upp Rosersberg i ettan. Dessutom kommer Dick att vara spelare. På lördagen mötte man topplaget Saga i hans första match.
– Vi segrade med 4-3 och klättra från kvalstrecket där nere, jag tycker alla gör en kanoninsats men vill speciellt hylla Joakim Cederström och Marcus Löfgren. Vi är klara underdogs och moralen har inte varit på topp, men det här var vändpunkten, säger Dick till märsta.nu

Målen
Löfgren 2, Nordström, Bergvall

banner_trerosor
arlandagolf

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

defacto_helsida
sigtunavatten_standard
happyhomes_2019

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

sportlov2019
connys
sangensemble
korpen_jan-feb

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider
nrh