sommar
Dick Lyngbrant får ta över som tränare i Arlanda IBKFoto: Insändarbild/Arlanda IBK

Lyngbrant tar över Arlanda IBK

Dick Lyngbrant som förra året tog upp Rosersberg i Division 1 är ny tränare för Aranda IBK.

marstakalaset_artikel

Division 4-laget Arlanda IBK får ny tränare sedan Robert Isaksen och Conny Pettersson slutat. Det är Dick Lyngbrant som tar över, Dick tog så sent som i våras upp Rosersberg i ettan. Dessutom kommer Dick att vara spelare. På lördagen mötte man topplaget Saga i hans första match.
– Vi segrade med 4-3 och klättra från kvalstrecket där nere, jag tycker alla gör en kanoninsats men vill speciellt hylla Joakim Cederström och Marcus Löfgren. Vi är klara underdogs och moralen har inte varit på topp, men det här var vändpunkten, säger Dick till märsta.nu

Målen
Löfgren 2, Nordström, Bergvall

ica_valsta_choklad
arlanda_golf_juli
sommar

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

marstakalas_helsida
kontor_thaifong
sigtunavatten_standard
sommar_centrum

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

colorama_april2
defacto_helsida

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

nrh
colorama_april
sportfiske_sommar
connys
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider