defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Lyckat projekt med mat till välgörenhet

Sedan årsskiftet är Willys i Märsta en av butikerna i landet som skänker mat till välgörenhet: - Det har gått över förväntan. Det finns många organisationer som vill ta emot maten – behovet av hjälp är stort där ute. Men vi har mer att ge och vi söker nu samarbeten med ännu fler organisationer på många håll i landet, säger Thomas Evertsson , vd på Willys.

centrum_artikel

Projektet som Willysbutiker runt om i landet sjösatte i vintras gick ut på att butikerna skänkte mat som inte längre går att sälja men håller god kvalitet till välgörenhetsorganisationer eller samarbetspartners. Willys i Märsta har skänkt sin mat Svenska Kyrkan. Totalt har samtliga butiker skänkt 100 ton mat som gått till välgörenhet istället för soporna. Ett 40-tal samarbetspartners är engagerade i projektet och målet är att få in tio till.

sommarlov_helsida

Märstabo utser e-handelsvinnare

Näringsliv Jorge Castro har valts in till juryn för Svenska SEO-priset: - Det känns fantastiskt att få tillhöra juryn och jag kommer att göra mitt bästa tillsammans med alla andra SEO experter för att ta fram vinnarna för 2020, säger Jorge Castro till märsta.nu

kcbygg_helsida
happy_homes_mars
marina_helsida
studeravidare_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

connys_helsida
defacto_helsida
coronaviruset

Fortsatt högtryck för märsta.nu

Näringsliv märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

stottasigtuna_helsida
coronakrisen

Lokala företaget som ökar omsättningen

Näringsliv ABS Wheels ökar sin omsättning trots coronakrisen och har utsetts till Mästargasell av Dagens Industri: - Vårt team är väldigt stolta över att tillhöra den exklusiva listan på lönsamma bolag i Sverige. Vi har blivit Gaseller tre gånger i rad 2018, 2019 och nu 2020, säger VD Andie Lahdo.

speedy_helsida
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
valvet_outsider
studeravidare_outsider
ridskola_2020_outsider
studenten2020_outsider
marina_outsider
nrh
kcbygg_outsider
sommarlov_outsider
swedol_outsider
stottasigtuna_outsider