defacto_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Lyckat landslagsarrangemang för Skånela

Skånela IF är nöjda med förra helgens arrangemang av Scandinavian Open i Vikingahallen: - Jag har bara hört positiva röster och från de deltagande nationerna har det bara kommit applåder och beröm med bra faciliteter, bra mat, enkla transporter och bra boende, säger Skånelas arrangörsansvarig Robert Zetterquist till klubbens hemsida

Skånela stod som värd för fyra landslag med allt vad det innebar. Träningar, skjuts, mat och matcher skulle Skånela styra upp. Det bjöds på sex matcher i Vikingahallen, Sydkorea vann turneringen och Sverige kom sist. För Skånelas del var man nöjda med att det var många åskådare trots sommarvärmen utanför. Ett stort antal medlemmar har också sett till att ro hem arrangemanget, särskilt Skånelas F03 som var på plats hela tiden. Marknadsansvarige Robert Zetterquist säger till Skånelas hemsida att han bara hört positiva röster och det har kommit in applåder och beröm gällande transporter, faciliteter, mat, boende och annat. Det var andra gången Skånela står som värd för SOC.

EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

sommar
fme_helsida
ica_valsta_choklad

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

logistik_sigtuna
sommar_centrum

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

colorama_april2
defacto_helsida
division 4

Ny förlust för MIK

Fotboll Märsta IK föll mot Vallentuna och är nu nere på negativ kvalplats efter tio matcher.

happyhomes_2019
sigtunavatten_standard

Rosersberg tappar Sandsund till Superligan

Innebandy Rosersbergs IK tappar Christian Sandsund till Sirius i Superligan: - Jag har haft fantastiska år i Rosers, jag känner att jag utvecklats, fått ta ansvar och kommit in i familjen, säger Sandsund i ett uttalande.

sportfiske_sommar
colorama_april
nrh
fme_outsider
defacto_outsider
connys
sbrf_outsider