defacto_pan2020
MC-poliser deltog i insatsen.Foto: Jamshid Jamshidi/Arkiv

Lyckad insats mot buskörande mopeder

Polisen har sedan sommaren haft en riktad polisinsats mot bunkrande mopeder vilket gett resultat: - Samarbetet var mycket effektivt, både med hjälp av motorcyklar men även med mer gedigen kunskap om mopeder. Vi strävar efter samverkan till nästa insats i oktober, säger Malin Sundström, kommunpolis i Väsby och tidigare även Sigtuna till Stockholm Direkt.

fraga_liberalerna

I veckan gjorde polisen ett tillslag mot mopedister i Märsta. Det var en samkordinerad insats från Polisen i Sollentuna. Sedan i juni då skolorna stängde har man haft en speciell insats där man fått hjälp av trafikpolisen med radiobil och MC-polisen, rapporterar Stockholm Direkt.

Kontroller har gjorts utanför skolorna i samtliga tre kommuner Väsby, Sigtuna och Sollentuna.
– Vi upplevde att flertalet mopedförare som kontrollerades i anslutning till skolorna uppvisade en god regelefterlevnad. Samtliga förare som kontrollerades i insatsen var nyktra. Ett antal rapporterades för olovlig körning och några enstaka mopeder togs i beslag, säger Malin Sundström ktidigare kommunpolis i Sigtuna, numera Väsby, till tidningen.

centrum_helsida2020
connys_helsida
kkdk_helsida
julen_helsida
2020_helsida
defacto_helsida

Lurade COOP på 36 000 kronor

Notiser En man döms för omfattande bedrägeri som skett på flera platser i landet, bland annat lurades COOP i Märsta på varor för 36 000 kronor.

helsida
meko_helsida
kristina_helsida
manskold_helsida
speedy_vinter_helsida
happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

speedy_vinter2020_outsider
kristina_outsider
nrh
centrum_sommar_out
manskold_outsider
swedol_outsider
outsider
budget_outsider
julen_outsider
ridskola_2020_outsider
meko_outsider
kkdk_outsider
sigtuna_vatten_outsider