center_pan21
Foto: Insändarbild

Lyckad helg för Kim Taekwondo i Småland

Kim Taekwondo var med två lag i Värnamo, ett för Svenska Cupen 2 och Viper Open.

centrum_artikel

Stora delar av Kim Taekwondos elitgrupp och nybörjargrupp åkte till småländska Värnamo för dels Svenska Cupen 2 och Viper Open. Elitlaget svarade enligt headcoach Jens Lundin för en ordentlig uppryckning vilket var viktigt inför resten av höstens ranking. Många var tvungna att ta sig till final för att få rankingpoäng inför slutrankingen. Av de nio som deltog blev det två gul, fem silver och två brons. Totalt räckte det till femteplats i Sverige.

I Viper Open blev det sju nybörjare som kammade hem fyra guld och två silver.

centrum_helsida2020
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

bostad_helsida
damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

2020_helsida
mp_host_helsida
happyhomes_sommar2020
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

helsida_var2021
vaccin

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

connys_helsida
division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

defacto_helsida
slaget om uppland

Simon taggad för derbyt

Handboll På söndag är det derbydags igen för Skånela då Rimbo kommer till ett förhoppningsvis kokande Vikingahallen: - Det ska bli kul, säger Skånelas supertalang Simon Lindberg.

Sarenbrant tillbaka i moderklubben

Handboll Filippa Sarenbrant är tillbaka i moderklubben efter några år på vift: - Skånela är verkligen hemma för mig och det känns roligt att få vara en del av det igen, säger hon.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
vaccin-outsider
nrh
bostad_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys
mp-outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider