moderaterna_tack
Några hundra personer dök upp för att fira Sätunas dagFoto: Magnus Granhagen
Dogge Doggelito underhöll Foto: Magnus Granhagen

Lyckad dag på Sätuna

I lördags hölls Sätunadgen och bland annat gästade Dogge Doggelito Sätuna torg.

Sätuna dag arrangerades av ICA och Vivamus för att skapa ett positivt arrangemang kring Sätuna. Det fanns ansiktsmålning för barnen och Dogge Doggelito underhöll. Även de politiska partierna var inbjudna men bara ett parti nappade. Boende på Sätuna fick träffa representanter från Nattvandrarna och kommunen för att prata trygghet.

hostfest_centrum
defacto_banner_sep
defacto_host2018
happy_homes_juli

Fotboll för välgörenhet

Märstafolket Erik Aravena-Valencia som är ordförande i Sigtuna kommuns personalklubb arrangerar en fotbollsturnering i Prästängshallen där syftet är att samla in medel till en välgörenhetsorganisation.

bildextra!

Så var Visfestivalen

Kulturnyheter Märsta Visfestival gick traditionsenligt andra lördan i augusti och det fina vädret lockade hundratals till Äppelparken: - Vilken fest det blev, säger Visgeneralen Anders Wallentin.

Klart med Carolas julshow

Nöjesnyheter Biljetterna till Carolas hett eftertraktade spelning har släppts och det ser ut att bli en succé framåt jul: - Det här är en dröm för mig. En längtan. Att få göra ”Jul med Carola” i Steninge slottsby. Jag producerar själv. Jag är min egen, och har varit så sedan jag skilde mig, tänkte jag säga, säger Carola till Aftonbladet.

objekt3
Norra Redovisningshuset
sportfiske_banner
outsider
connys
komvuxq3_4
sbrf_sep
objekt2
objekt4
nfc_vinter
sigtunavatten_standard