moderaterna_sep2020
Mikael Andersson, VD på Märsta FörenadeFoto: Pressbild

Lyckad Branschdag för Märsta Förenade

Märsta Förenades satsning på en Branschdag blev lyckad.

Märsta Förenade arrangerade Barnens dag 5:e maj, dagen innan höll man ”Branschdag” där branschens folk kunde komma ut för att umgås och se hur Märsta Förenade arbetar. Branschdagen var ett nytt initiativ från Märsta Förenades sida och väntas bli ett återkommande inslag framöver:
– Vi vill förenkla för de som arbetar i vår bransch att knyta kontakter med branschens bästa leverantörer, därför bjöd vi in till en heldag med just fokus på att provköra och knyta kontakter, säger Niclas Larsered, Kommunikationschef på Märsta Förenade.

En anledning till att Barnens dag separerades från branschdagen är att provkörningar inte är möjliga när det finns massor med barn på området. Branschdagen lockade 400 besökare som fick provköra Scania, Volvo samt en premiärvisning av Mercedes Benz. Utöver det fanns maskiner från bland annat Volvo och Kumatsu samt personbilar och lätta lastbilar.
– Jag som hade nöjet att stå och välkomna alla besökare, insåg ganska snart att vi skulle slå rekord, men att det skulle komma SÅ mycket härliga människor, det hade vi inte riktigt vågat tro, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

connys_helsida

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

centrum_helsida2020
defacto_helsida
2020_helsida
happyhomes_sommar2020
boisigtuna
festspec_host2020_helsida
nrh
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
festspec_host2020_outsider
ridskola_2020_outsider