moderat_jul_nyar
Mikael Andersson, VD på Märsta FörenadeFoto: Pressbild

Lyckad Branschdag för Märsta Förenade

Märsta Förenades satsning på en Branschdag blev lyckad.

Märsta Förenade arrangerade Barnens dag 5:e maj, dagen innan höll man ”Branschdag” där branschens folk kunde komma ut för att umgås och se hur Märsta Förenade arbetar. Branschdagen var ett nytt initiativ från Märsta Förenades sida och väntas bli ett återkommande inslag framöver:
– Vi vill förenkla för de som arbetar i vår bransch att knyta kontakter med branschens bästa leverantörer, därför bjöd vi in till en heldag med just fokus på att provköra och knyta kontakter, säger Niclas Larsered, Kommunikationschef på Märsta Förenade.

En anledning till att Barnens dag separerades från branschdagen är att provkörningar inte är möjliga när det finns massor med barn på området. Branschdagen lockade 400 besökare som fick provköra Scania, Volvo samt en premiärvisning av Mercedes Benz. Utöver det fanns maskiner från bland annat Volvo och Kumatsu samt personbilar och lätta lastbilar.
– Jag som hade nöjet att stå och välkomna alla besökare, insåg ganska snart att vi skulle slå rekord, men att det skulle komma SÅ mycket härliga människor, det hade vi inte riktigt vågat tro, säger Mikael Andersson, VD på Märsta Förenade.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
connys_helsida
oppethus_helsida
teatergrillen_helsida
happyhomes_50

Ny butiker till Terminal 5

Näringsliv Märkena CDLP, Urbanista och Chimi Eyewear startar upp en gemensam butik på Terminal 5: - För oss är det här ett helt nytt grepp med tre olika aktörer som samarbetar och verkar i en gemensam butik på flygplatsen, säger Anna Ericsson, Head of Passenger Experience på Stockholm Arlanda Airport, Swedavia.

WE startar Padelcenter i Sigtuna

Näringsliv Nyligen gjorde WE klart med padel i Arlandastad och ytterligare en anläggning öppnar i Sigtuna stadsängar om ungefär ett år: - Det här blir ett fantastiskt komplement till den träningsanläggning som WE till hösten öppnar i Stadsängarna i Lidls lokaler samt våra anläggningar på Stora Gatan, i Knivsta och i Arlandastad, säger Niklas Wikegård, delägare.

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

Nytt läge för MPM Bilverkstad

Näringsliv Kompisarna Martin och Peter som driver MPM Bilverkstad har flyttat till nya lokaler i Arlandastad: - Det är fräschare här och det är uppbyggt som vi vill ha det, säger dem till märsta.nu

oppethus_outsider
connys
teatergrillen_outsider
nrh