defacto_pan2020
Foto: Daniel Iskandar

Lurade COOP på 36 000 kronor

En man döms för omfattande bedrägeri som skett på flera platser i landet, bland annat lurades COOP i Märsta på varor för 36 000 kronor.

centrum_artikel

En man i 50-årsåldern från södra Stockholm döms för grovt bedrägeri sedan han handlat i butiker på flera platser i landet, bland annat handlade han varor på COOP i Märsta i februari i år till ett värde av 36 000 kronor, mannen handlade med en annan persons kreditkort och legitimerade sig med ett falskt id-kort. Mannen köpte bland annat presentkort och paysafe-kort för pengarna. Totalt döms mannen för sju fall av grovt bedrägeri och sju fall av bedrägeri till fängelse i ett år och åtta månader.

prima_helsida
ridskola2020_helsida
happyhomes_sommar2020

Problem med sopinsamling på landsbygden

Nyheter Boende på landsbygden, främst Odensala, har klagat på sophanteringen den senaste veckan: - Det stämmer att vi ligger efter med sophämtningen hos en liten del av hushållen, säger Sigtuna Vattens VD Johan Stock.

meko_helsida
coronapandemin

Coronakommission kan tillsättas

Politik Den samlade oppositionen bestående av Socialdemokraterna, Vänsterpartiet och Miljöpartiet har fått igenom ett initiativärende i kommunstyrelsen om att tillsätta en Coronakommission.

2020_helsida
januari_helsida
dödsskjutningen i valsta

Polisen: Skotten var riktade mot mannen

Blåljus Ett flertal skott avlossades in i en restaurang på lördagen varpå en man avled. Polisen meddelar nu att skotten var avsedda för just den mannen i 40-årsåldern.

centrum_helsida2020

Lurigt med snö på isarna

Notiser Många mindre sjöar runt om i kommunen och länet har fått is, en del kommuninvånare har även varit ute på Mälaren i Garnsviken. Men säkerställ att det är tjockt nog för promenad eller aktivitet varnar Issäkerhetsrådet.

connys_helsida
speedy_vinter_helsida
defacto_helsida
meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
speedy_vinter2020_outsider
moderat_outsider_jan
prima_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_out
connys
ridskola_2020_outsider