stationshusen
Foto: Sigtuna kommun/Facebook

Luis Araya ny kommunpolis

Polisen Stockholm Nord har utsett en ny kommunpolis efter Jonas Junered. Det blir Luis Araya som tillträder posten.

centrum_artikel
Luis Araya tillträder som kommunpolis i Sigtuna efter Jonas Junered. Han har uppdraget att driva det brottsförebyggande arbetet i nära samverkan med kommun, näringsliv och medborgare. Utgångspunkten är den lokala problembilden som ligger till grund för det samverkansavtal som finns mellan kommunen och polisen, berättar han i ett facebookinlägg.
Han kommer tidigare från arbete i lokalpolisområde Västerort, numera Solna. Han har haft en rad olika befattningar som bland annat ordningspolis, utredare för mängdbrottsenheten samt ungdomsbrottsgruppen. 2009 började han arbeta som polis. Han har också arbetat som till förordnad kommunpolis i Solna. Han förväntar sig en utmanande och utvecklande tjänst samt att han med sin erfarenhet ska kunna bidra till ett lokalsamhälle där medborgarna känner sig trygga.
happyhomes_sommar2020
defacto_helsida
meko_helsida
centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida
coronakrisen

Nio av tio resenärer nu borta

Nyheter Nio av tio resenärer på Arlanda har försvunnit under ett år med pandemin: - Den svagare utvecklingen för flygresandet i inledningen av året består under februari, då resenärsminskningen ligger kvar på cirka 90 procent, säger Swedavias VD Jonas Abrahamsson.

connys_helsida
2020_helsida
speedy_vinter2020_outsider
swedol_outsider
meko_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
moderaterna_sigtuna