centrum_tvaar
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Lugnt juldagsfirande i kommunen

Polisen meddelar att det varit ett lugnt juldagsfirande i kommunen.

centrum_tvaar

Juldagen i Sigtuna kommun blev lugn, polisen har inte upprättat anmälningar gällande våldbrott överhuvudtaget från klockan 20 på juldagen fram till 9.30-tiden på annandagen. Dock har man haft närvaro och det har upprättats anmälningar gällande trafikbrott, bland annat olovlig körning, inga fall av rattfylleri är upprättade enligt Towe Hägg vid Polisens ledningscentral.

lärarupproret

Trots lärarprotesterna: Vi har inte råd att satsa mer

Nyheter Responsen efter torsdagens lärarprotester lät inte vänta på sig, Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L) säger till Skolvärlden kommunen inte har råd att satsa mer.

banner_trerosor
happyhomes_2019
defacto_helsida
sangensemble
icavalsta_semlor
karby_varme1

Här är Årets pedagoger

Nyheter Sigtuna kommun har utsetts sex pedagoger till Årets pedagoger 2018: - Vi har många skickliga lärare och pedagoger i Sigtuna kommun som spelar en viktig roll för lärande, trygghet och utveckling i förskola och skola. Det är med stor glädje som vi lyfter fram dessa personer som verkligen gör skillnad för våra barn och unga i kommunen, säger Barn- och ungdomsnämndens ordförande Pernilla Bergqvist (L).

ridskola_2019_helsida
sigtunavatten_standard
arlandagolf

Ekillaelever missnöjda med maten

Nyheter Elever på Ekillaskolan klagar över att maten inte är vällagad och att muslimer inte får halalkost: - Alla skolor har samma matsedel och därmed serveras samma rätter varje dag på skolorna, säger Camilla Lindström, områdeschef och leg. dietist på MatEnheten.

sh_oppet
karby2
ridskola2019_outsider
extravaganza_outsider