defacto_pan2020
Foto: Arkiv/Daniel Iskandar

Lugnare på Arlanda till följd av Coronaviruset

Arlanda uppges vara hårt drabbat av resevärsminskning till följd av Coronaviruset: - Det stämmer att det är lite mindre folk på flygplatsen och att det är lugnare på terminalerna, säger Lovisa Ernestam, biträdande presschef på Swedavia, till Expressen

centrum_artikel

Den negativa utvecklingen hos flygbranschen på grund av Coronaviruset syns nu på Arlanda rapporterar Expressen. Det är mindre folk på flygplatsen och lugnare i terminalerna enligt biträdande presschefen Lovia Ernestam. Effekten märks också i butikerna där försäljningen gått ner och färre inte vågar prova kläder. Arlanda hade nästan 1,7 miljoner resenärer i februari vilket var en minskning med hela 6,3 procent. SAS och Norwegian har dragit ner på flighter.

dackskiftarna_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

sigtunastad_helsida
speedy_vinter_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
centrum_helsida2020
ridskola2020_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
vardcentral_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sigtunastad_outsider
nrh
connys
speedy_vinter2020_outsider
dackskiftarna_outsider
vardcentral_outsider