centrum_panorama2020
Foto: Arkiv/Daniel Iskandar

Lugnare på Arlanda till följd av Coronaviruset

Arlanda uppges vara hårt drabbat av resevärsminskning till följd av Coronaviruset: - Det stämmer att det är lite mindre folk på flygplatsen och att det är lugnare på terminalerna, säger Lovisa Ernestam, biträdande presschef på Swedavia, till Expressen

Den negativa utvecklingen hos flygbranschen på grund av Coronaviruset syns nu på Arlanda rapporterar Expressen. Det är mindre folk på flygplatsen och lugnare i terminalerna enligt biträdande presschefen Lovia Ernestam. Effekten märks också i butikerna där försäljningen gått ner och färre inte vågar prova kläder. Arlanda hade nästan 1,7 miljoner resenärer i februari vilket var en minskning med hela 6,3 procent. SAS och Norwegian har dragit ner på flighter.

marina_helsida
festspec_corona_helsida
2020_helsida
ridskola2020_helsida
coronakrisen

Nytt initiativ i Sigtuna

Nyheter Ett nytt initiativ startas upp i Sigtuna stad där personer i riskgruppen kan få hjälp med mat till dörren.

happy_homes_mars
speedy_helsida

Elever skickade brev till äldre

Ung & Student Elever på Steningehöjdens skola ville muntra upp äldre på Arhem genom skriva vykort med personliga hälsningar till dem: -Eleverna tyckte att det kändes jättekul att få kommunicera med de äldre och samtidigt få känna mening och betydelse trots att de ska befinna sig i skolan varje dag, berättar svenskläraren Ziri Sallahz på Steningehöjdens skola.

salong_elisabeth_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida