defacto_pan2020
Foto: Swedavia/Tim Meier

Lufthansa flyttar in i Office One

Lufthansa Cargo etablerar sitt svenska huvudkontor i nya Office One.

Lufthansa flyttar sitt svenska huvudkontor från Väsby till Office One på Arlanda. Enligt ett pressmeddelande har Lufthansa tecknat ett fyraårigt hyresavtal med Swedavia. Lufthansa Cargos nya lokaler är 260 kvadratmeter och inflyttning är planerad till våren 2020. Fastigheten rymmer Norwegian, SEB och Arbetsförmedlingen bland annat.
– Det är naturligtvis glädjande att Lufthansa Cargo och därmed ännu en hyresgäst väljer Office One, vår nya kontorssatsning på Arlanda. Office One erbjuder mycket attraktiva och moderna kontorslokaler med ett flygplatsnära läge och med närhet till kommunikationer. Det är mervärden som vi ser att marknaden efterfrågar allt mer, säger Stefan Stenberg, vd Swedavia Real Estate.

2020_helsida
happy_homes_mars
coronakrisen

Varslad hotellpersonal erbjuds jobb i omsorgen

Näringsliv Choicekedjan med tre hotell i kommunen lånar ut sin personal till omsorgsföretaget Attendo: - Vår grundfilosofi i Nordic Choice handlar om att bidra med lösningar på samhällets stora utmaningar, säger Torgeir Silseth, koncernchef Nordic Choice Hotels.

speedy_helsida
#hålligångsigtunakommun

Johan hjälper oroliga företagare

Näringsliv På Norra Redovisningshuset får man just nu in många frågor från oroliga företagare: - Vi har flera kunder som står inför stora utmaningar nu, med tanke på Corona krisens inverkningar på företagen och personalen.

ridskola2020_helsida
marina_helsida
centrum_helsida2020
festspec_corona_helsida
defacto_helsida
marina_outsider
nrh
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
festspec_corona_outsider