invigning_clasohlsson
Ludvig Harryzon tar över Sigtuna Sport UtelivFoto: Daniel Iskander

”Ludde” tar över Sigtuna Sport Uteliv

Sigtunaprofilen Ludvig Harryzon tar över Sigtuna Sport Uteliv efter Petra Agrell: - Det är ett stort men naturligt steg, säger "Ludde" som han kallas till märsta.nu

banner_artikel

Ludvig ”Ludde” Harryzon är en välkänd profil i sigtunakretsar, dels är han aktiv inom både innebandy och fotboll i Sigtuna IF men han har också jobbat i Sigtuna Sport Uteliv i flera års tid. Nu är det klart att han tar över butiken efter Petra Agrell:
– Det känns väldigt bra, ett stort men naturligt steg. Sen Petra började plugga har jag skött det mesta förutom ekonomin i två års tid, säger Ludde till märsta.nu.

Tvekade inte
Det blir givetvis mer jobb för Ludvig nu när han tagit klivet från anställd till egen företagare. Allt ansvar vilar på honom för att lyckas, men trots sin unga ålder, 25 år, tvekade han inte att bli företagare:
– Går det inte bra så är det ju på mig, men går det bra kan det också bli en större belöning. En stor bit blir att hålla webbshopen up to date, den ska helt spegla butiken är tanken, det är lite mer jobb med det, men jag känner att det ger resultat.

Ska öka samarbetet i staden
Just webben tror han kan bli nyckeln till framgång tillsammans med de lokala samarbeten man har med föreningslivet i Sigtuna samt träningsanläggningen WE. ”Ludde” berättar att han har kunder så långt upp som Abisko och Kiruna och ner till Malmö. Han packar själv in produkterna och skickar iväg dem med posten. Det är också möjligt att lägga order på webben och hämta i butik.
– Vi jobbar med att öka samarbetet i Sigtuna, föreningssamarbeten är viktiga. När det är ”klubbkväll” så har medlemmarna 20 procent rabatt på allt i butiken, det brukar vara riktigt uppskattat.

Satsar på service
Konkurrensen från de etablerade kedjorna ute i landet var inget som fick ”Ludde” att tveka inför övertagandet.
– Vi har samma varumärken och samma priser, vi satsar mer på personlig service.

Just nu är det mycket skor som säljs, det är också underställ och träningskläder som går åt.
– Sigtuna är en aktiv stad, många tränar eller håller igång på ett eller annat sätt, man ska kunna komma in och köpa det man behöver, fortsätter ”Ludde”.

Fortsätter som brandman och idrotten
Han är också deltidsbrandman men kommer att lämna jouren under öppettider eftersom han inte kan låsa och stänga butiken vid ett larm. Han bröt foten i höstas men det hindrar inte honom från att fortsätta med innebandyn och fotbollen nu när foten är bra igen:
– Det är kul att röra på sig och man får så bra kontakt med ungdomarna i föreningen, de kan komma in i butiken och snacka om matcher dagen efter.

Gillar du den här artikeln?

Lämna en kommentar nedan, följ oss på Facebook eller dela artikeln till vänner och kollegor!

Läsarnas kommentarer

På märsta.nu vill vi uppmuntra och stimulera till debatt. Vi vill att du ska kunna säga vad du tycker om det mesta. Men samtidigt måste debatten präglas av hänsyn och respekt för alla inblandade. Våra kommentarer modereras aldrig i förväg och därför omfattas de inte av utgivningsbeviset. Det innebär att varje person som skriver en kommentar själv står som ansvarig.

center_banner2

Elbanan invigd vid Arlanda

Näringsliv På onsdagen invigdes elbanan eRoad Arlanda mellan Arlanda-Rosersberg: - Jobb är en förutsättning för den välfärd som vi levererar i kommunen, och just nu skapas många jobb kring Arlanda. Det blir dock en belastning på miljön, och den belastningen måste uppvägas av något. Då är innovationer och teknikutveckling som eRoadArlanda viktiga, säger kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) i ett pressmeddelande.

dackia_2018
forskontor
februari

Comfort ordnar omfattande energilösning

Näringsliv Comfort Karby VVS har fått ett stort uppdrag om att värmeeffektiviseringar för BRF Dragonen på Sätuna: - Brf Dragonen kommer minska sina utsläpp av CO2 med ca 148 000kg om året. berättar Johan Lundgren, VD.

varen2018

Märsta Förenade gör en insats på Arlanda

Näringsliv Märsta Förenade har under veckan haft fullt upp med att snöröja både i kommunen och på Arlanda flygplats: - Vi har haft tio enheter som rullat i 48 timmar på Arlanda och just nu tre stycken som röjer snö på Bromma. Alla enheter stödjer uppdragsgivarens plogenheter med bortforsling av snön. Slungan kan i optimala fall lasta våra bilar på tre sekunder, berättar Anders Wahlgren, transportledningschef på Märsta Förenade.

objekt3
matcher_skanela
val2018
standard_ridskola
sigtunavatten_standard
objekt2
veterankraft_standard
outsider_defacto
vuxentutbildning
objekt4
standard_start
connys
nfc_vinter
Norra Redovisningshuset