bostadsformedling
Jimmy Karlsson och Herderio LucaoFoto: Skånela IF

Lucao tillbaka i Skånela

Herderio Lucao som fostrades i Skånela har kritat på ett kontrakt för kommande säsong 20/21.

centrum_artikel

Lucao spelade tillsammans med nuvarande tränaren Jimmy Karlsson i en av Skånelas bästa generationer någonsin. Flera spelare hamnade sedan i elitklubbar runt om i landet. För Lucaos del har det blivit spel utomlands varvat med svenska klubbar. Sedan 2014 är han i GUIF Eskilstuna.
– Vi är så klart väldigt glada att Herderio Lucau vill komma tillbaka till den klubb han en gång i tiden inledde sitt handbollsutövande. Herderio är en stark och välkänd handbollsprofil och med hans erfarenhet är vi övertygad om att han kommer att tillföra Skånelas representationslag mycket och framför allt ta hjälp av hans mångårige arbete som målvakt, säger Robert Zetterquist, Skånelas PR & marknadsansvarig

I Skånelatröjan har Lucao inte spelat sedan 2005 då han lämnade GUIF. Karriären har även tagit honom till Kiel, Gummerbach, Portland och Kristianstad. Numera arbetar han på Swedbank i Väsby dit Skånela hade kallat till pressträff på onsdagen. Lucao gör comeback i Skånela från och med i höst då han är första värvningen för 20/21.

brobygget_helsida_valsta
2020_helsida
defacto_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

landsbygd_sigtuna_helsida
happyhomes_sommar2020
marina_helsida
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

speedy_helsida

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

connys_helsida
studeravidare_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

brobygget_midgard_helsida
sommar_sigtuna2020
centrum_helsida2020
brobygget_outsider_valsta
studeravidare_outsider
marina_outsider
landsbygd_sigtuna_outsider
nrh
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_natur_sommar_outsider
swedol_outsider
brobygget_midgard_outsider
speedy_outsider