defacto_pan2020
Jimmy Karlsson och Herderio LucaoFoto: Skånela IF

Lucao tillbaka i Skånela

Herderio Lucao som fostrades i Skånela har kritat på ett kontrakt för kommande säsong 20/21.

Lucao spelade tillsammans med nuvarande tränaren Jimmy Karlsson i en av Skånelas bästa generationer någonsin. Flera spelare hamnade sedan i elitklubbar runt om i landet. För Lucaos del har det blivit spel utomlands varvat med svenska klubbar. Sedan 2014 är han i GUIF Eskilstuna.
– Vi är så klart väldigt glada att Herderio Lucau vill komma tillbaka till den klubb han en gång i tiden inledde sitt handbollsutövande. Herderio är en stark och välkänd handbollsprofil och med hans erfarenhet är vi övertygad om att han kommer att tillföra Skånelas representationslag mycket och framför allt ta hjälp av hans mångårige arbete som målvakt, säger Robert Zetterquist, Skånelas PR & marknadsansvarig

I Skånelatröjan har Lucao inte spelat sedan 2005 då han lämnade GUIF. Karriären har även tagit honom till Kiel, Gummerbach, Portland och Kristianstad. Numera arbetar han på Swedbank i Väsby dit Skånela hade kallat till pressträff på onsdagen. Lucao gör comeback i Skånela från och med i höst då han är första värvningen för 20/21.

defacto_helsida

Veteranen förlänger

Handboll Veteranen Anna Nygårds förlänger kontraktet med Skånela: - Anna är ju lite av ryggraden i laget, säger tränare Fredrik Söderberg Warnheim.

centrum_helsida2020

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

coronakrisen

Fotbollsklubben stänger ner

Fotboll Fotbollsklubben FC Arlanda stänger ner all verksamhet både för barn och unga samt vuxna: - Vi måste göra vårt för att stoppa smittspridningen i samhället, säger styrelseledamoten Aleksander Iskandar.

salong_elisabeth_helsida
EXTRA

Supertalangen stannar kvar

Handboll Skånelas supertalang Simon Lindberg stannar kvar i laget:- Det ska bli mycket kul att vara en av spelarna i Skånelas trupp nästa säsong, säger Lindberg i ett uttalande.

2020_helsida
festspec_corona_helsida
EXTRA

Inget kval för Skånela

Handboll Skånelas säsong slutar i moll, på fredagen lämnade Svenska Handbollförbundet besked om att det inte blir något kval till ligan.

ridskola2020_helsida
marina_helsida

SBRF mötte Lagga

Ridning Sigtunabygdens Ryttarförening har haft en utbytestävling hos Lagga fältrittklubb: - Efter en jämn kamp mellan Sigtunabygdens Ryttarförening och Lagga fältrittklubb tog Sigtuna hem lagvinsten denna omgång.

happy_homes_mars
speedy_helsida
damallsvenskan

Stabil seger mot Aranäs

Handboll Skånela tog en viktig seger på onsdagskvällen mot Aranäs: - Det känns fantastisk och fantastiskt att vinna när det är pressat läge, sa matchhjälten Gracia Axelsson.

ridskola_2020_outsider
oppning_salongelisabeth_outsider
festspec_corona_outsider
speedy_outsider
nrh
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider