defacto_pan
Foto: Genrebild/Jamshid Jamshidi

Lucao byter landslag

Märstasonen Herdeiro Lucau, 32, avser byta landslag till Kongo-Kinshasa.

marstakalaset_artikel

Herdeiro Lucau är född i Angola men uppväxt i Märsta. Via spel i Skånela hamnade han i olika elitklubbar både i Sverige och utomlands. Han blev publikfavorit i Kristianstad men återvände till GUIF Eskilstuna 2014, där har han varit kvar sedan dess.

Den kommande säsongen ska han även spela i Kongo-Kinshasas landslag rapporterar Aftonbladet.
– Kongos landslag hörde av sig till mig och frågade ifall jag kunde tänka mig ställa upp och jag tackade ja. Det har inte blivit några landskamper ännu men det kommer längre fram mot hösten, säger han till tidningen.

I samband med ett läger i Paris träffade han sina blivande landslagskamrater. En anledning till att Lucao kommer att spela för Kongo-Kinshasa är på grund av deras frikostiga bonusar om man representerar landet, detta trots att det är fattigt. Enligt Lucao kan man få hus eller ”Mercor”.

happyhomes_2019
arlanda_golf_juli
sommar_centrum

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

ica_valsta_choklad
kontor_thaifong
defacto_helsida

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

colorama_april2

Helgens matcher

Fotboll Märsta IK har en svår bortamatch mot topplaget Österåker, FC Arlanda fortsätter toppjakten hemma mot Procyon och i femman möter Rosersberg Gräsö-Norrskedika. I sjuan blir det derby mellan Sigtuna-Märsta Syrianska på söndagen.

sommar
sigtunavatten_standard
defacto_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar
colorama_april
nrh
connys