center_pan21
Foto: Pressbild

Lotta Boman får hållbarhetspris

Lotta Boman, VD och ägare på Sigtunahöjden, har tilldelats pris för insatser inom området människor, planet och välstånd.

centrum_artikel

Events Industry Council delar ut priset Social Impact Award för extraordinära insatser inom områdena människor, planet och välstånd. Årets mottagare är Lotta Boman på Sigtunahöjden som kommer få priset i samband med Global Awards Event. Lotta arbetar aktivt med hållbarhetsfrågor inom sin verksamhet samt är engagerad internationellt för branschorganisationen IACC.
– Jag är hedrad och glad över att mitt arbete och uppdrag för människor, planet och välstånd uppmärksammas bortom gränserna. Tack till EIC för det prestigefyllda Social Impact Award. Det ger mig kraft och energi till att fortsätta det viktiga arbetet för en hållbar hotell- och konferensverksamhet och bidra till den verksamhet jag har vigt mitt liv åt, säger Lotta Boman i ett uttalande.

defacto_helsida
oppethus_helsida
koppar_helsida
dack-helsida
julmarknad_helsida
jul2021
helsida_var2021
centrum_helsida2020
EXTRA

video Här invigs Elgiganten

Näringsliv Elgianten invigdes på onsdag förmiddag: - Det är alltid roligt att vara med på invigningar och se nyetableringar i kommunen, sa Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M) som klippte bandet.

flygskola_helsida
2020_helsida

Arlanda fick hållbarhetspris

Näringsliv Arlanda prisades för sitt klimatomställningsarbete med ECO-Innovation Airport of the Year: - Jag är givetvis mycket stolt över det målriktade klimatarbete som bedrivits under många år för att Swedavia skulle nå vårt mål om noll fossila koldioxidutsläpp i egen flygplatsverksamhet, säger Jonas Abrahamsson, Swedavias vd och koncernchef.

connys_helsida
happyhomes_sommar2020

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

jul_outsider
julmarknad_outsider
mp-outsider
centrum_sommar_out
oppethus_outsider
dack-outsider
koppar_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
nrh
flygskolan_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider