defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Lotta Boman får hållbarhetspris

Lotta Boman, VD och ägare på Sigtunahöjden, har tilldelats pris för insatser inom området människor, planet och välstånd.

Events Industry Council delar ut priset Social Impact Award för extraordinära insatser inom områdena människor, planet och välstånd. Årets mottagare är Lotta Boman på Sigtunahöjden som kommer få priset i samband med Global Awards Event. Lotta arbetar aktivt med hållbarhetsfrågor inom sin verksamhet samt är engagerad internationellt för branschorganisationen IACC.
– Jag är hedrad och glad över att mitt arbete och uppdrag för människor, planet och välstånd uppmärksammas bortom gränserna. Tack till EIC för det prestigefyllda Social Impact Award. Det ger mig kraft och energi till att fortsätta det viktiga arbetet för en hållbar hotell- och konferensverksamhet och bidra till den verksamhet jag har vigt mitt liv åt, säger Lotta Boman i ett uttalande.

mp_helsida_april
retro_helsida
helsida
centrum_sommar2022_helsida

Fyra konkurser i kommunen

Ekonomi Konkurserna i kommunen fortsätter öka för i år, det var fyra konkurser i år och totalt är ökningen åtta procent i år.

nationaldag_helsida

Fabrik för hållbart flygbränsle byggs i Brista

Näringsliv Bristaområdet får en ny fabrik som ska producera hållbart flygbränsle: - Detta är ett unikt projekt som har potential att förändra flygindustrin och beroendet av fossila bränslen, Karin Genemo, divisionschef för Industri på COWI.

2020_helsida
defacto_helsida

Ny Heat-restaurang i Arlandastad

Näringsliv Arlandastad Group och Heat med förre märstabon Daniel Wärnmark som ägare har tecknat avtal om att etablera nya konceptet Heat Express: - Vi sökte ett expansivt område där vårt koncept skulle fungera. Att få möjligheten att öppna vårt nya koncept i Explore Arlandastad tillsammans med Arlandastad Group såg vi som en win-win, säger Jesper Hofmann, VD på Heat Restauranger.

connys_helsida
liber_helsida
logistik_sigtuna_helsida

Logicenters bygger ut sin anläggning

Näringsliv Logicenters bygger ut anläggningen i Arlandastad med 10 300 kvadratmeter: - Vi är otroligt glada över att få utöka vår närvaro i Arlandastad ytterligare, säger Matthias Kettelholt, CEO på Logicenters.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
sigtuna_vatten_outsider
retro_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
connys
outsider
nationaldag_out
centrum_sommar_outsider2022
logistik_outsider
moderat_outsider
swedol_outsider