panorama_centrum
Runacademy i Sigtuna efter en löprundaFoto: Insändarbild

Löpargruppen som springer i kommunen

Löpargruppen Runacademy finns i kommunen och springer varje måndag tillsammans.

Varje måndag samlas Runacademy vid Midgårdsbadet för att springa tillsammans. Intresset för att ge sig ut i löparspåret uppges vara stort. Runacademy finns på 90 orter runt om i landet i syfte att lära ut hur man kan variera löpträningen för att göra det roligare. Alla är välkomna oavsett nivå och man delar även in sig i mindre grupper efter nivå.
– Under ett pass med oss får du både utveckla din löpteknik genom olika löpteknikövningar, samt din kondition då vi springer i olika farter. Alla pass genomsyras av mycket pepp och löparglädje, hälsar Karina Joansson på Runacademy.

2020_helsida
defacto_helsida
centrum_sommar2022_helsida
mp_helsida_april
connys_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

marinan_helsida
ewas_helsida
liber_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
swedol_outsider
marina_outsider
centrum_sommar_outsider2022
ewas_outsider
ridskola_2020_outsider
mp_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider
nrh