center_pan21
Foto: Arkivbild/Jamshid Jamshidi

Lönerna steg under pandemin

Snittlönen i kommunen har under pandemiåret ökat med 1400 kronor i månaden.

2018 var snittlönen i kommunen 31600 kronor, två år senare med pandemiåret 2020 i bagagluckan är snittlönen 33800 kronor, en ökning med 2200 kronor, bara mellan 2019 och 2020 steg lönen med 1400 kronor i månaden enligt statistik från SCB. Männen i kommunen har högre län än kvinnor, 34600 kronor/månad tjänar män och kvinnor 33 500 kronor/månad. Lönerna i kommunen är dock lägre än i de flesta andra kommuner. I Väsby är snittlönen 35 200 kronor i månaden och Sollentuna har länets högsta snittlöner med 37800 kronor/månad. Lägsta länen finns i Södertälje med 32900 kronor/månad.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
andersojag
helsida_var2021
mp_host_helsida
connys_helsida
defacto_helsida
eldsjal-helsida
2020_helsida
bostad_helsida

Arlandastad Group noteras på Nasdaq

Näringsliv Arlandastad Group ska noteras på Nasdaqbörsen: - Arlandastad Group har genom åren byggt upp en fantastisk kompetens och kunskap kring att utveckla och förädla markområden till arbets-, mötes- och eventplatser. Denna kunskap kan vi nu, via en notering och tillgång till en större kapitalmarknad, nyttja för att bredda verksamheten till nya geografier, nya områden och nya projekt genom att förädla fastigheter och utveckla markområden som skapar värde för såväl våra aktieägare som för samhället i stort, säger Peter Wågström, styrelseordförande för Arlandastad Group.

coronapandemin

Över 50 destinationer i höstens program från Arlanda

Näringsliv När SAS på måndagen presenterade sitt trafikprogram för hösten stod det klart att det blir utöka trafik från Arlanda.

Ny styrelseledamot i Arlandastad Group

Näringsliv Arlandastad Group har i samband med en extra bolagsstämma valt in Lars Thagesson i styrelsen: Jag är mycket glad över att Lars Thagesson förstärker styrelsen med gedigen kompetens och erfarenhet inom fastighetsbranschen, och inte minst transaktionsområdet. Sammantaget har vi nu ytterst kvalificerad branschkompetens i bolaget vilket stärker vårt erbjudande inom fastighetsutvecklingsaffären, säger Peter Wågström, ordförande i Arlandastad Group.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

ridskola_2020_outsider
eldsjal-outsider
mp-outsider
centrum_sommar_out
swedol_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider
andersojag_outsider
nrh
bostad_outsider