centrum_panorama2020
Foto: Pressbild

Lokalt samarbete när Tränamer byggs ut

Tränamer ska byga ut sin anläggning och har anlitat lokala byggfirman Fors Måleri & Entreprenad för saken.

Tränamer i Märsta anlitade Fors Måleri & Entreprenad för att bygga ut sin anläggning:
– I stort handlar uppdraget om att på övervåningen skapa en varm yogasal och ett stort grupptrännings rum, på undervåningen blir det större omklädningsrum och duschrum, större bastu med relax del. Nytt större lekrum för barnen en helt ny reception och en ombyggd undervåning, berättar Peter Fors på Fors Måleri och Entreprenad.

Peter Fors säger att det blir en utmaning att bygga samtidigt som verksamheten på Tränamer är igång men att det finns en god planering från alla inblandade för att det ska bli så smidigt som möjligt.
– Den totala ytan efter ombyggnation kommer att öka med ca 1000 kvm och totalt blir anläggningen hela 2600 kvadratmeter. Det innebär större och nyrenoverade omklädningsrum samt fler gruppträningssalar med bland annat. superpopulära Hot Yoga. I vår kommer vi också att erbjuda kiropraktor och massage till våra medlemmar, säger Elias Melki, ägare av Tränamer

ridskola2020_helsida
centrum_helsida2020
coronakrisen

Varslad hotellpersonal erbjuds jobb i omsorgen

Näringsliv Choicekedjan med tre hotell i kommunen lånar ut sin personal till omsorgsföretaget Attendo: - Vår grundfilosofi i Nordic Choice handlar om att bidra med lösningar på samhällets stora utmaningar, säger Torgeir Silseth, koncernchef Nordic Choice Hotels.

speedy_helsida
#hålligångsigtunakommun

Johan hjälper oroliga företagare

Näringsliv På Norra Redovisningshuset får man just nu in många frågor från oroliga företagare: - Vi har flera kunder som står inför stora utmaningar nu, med tanke på Corona krisens inverkningar på företagen och personalen.

happy_homes_mars
2020_helsida
festspec_corona_helsida
marina_helsida
defacto_helsida
sigtuna_vatten_outsider
nrh
marina_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
festspec_corona_outsider
speedy_outsider