centrum_panorama2020
Foto: Pressbild

Lokalt samarbete när Tränamer byggs ut

Tränamer ska byga ut sin anläggning och har anlitat lokala byggfirman Fors Måleri & Entreprenad för saken.

Tränamer i Märsta anlitade Fors Måleri & Entreprenad för att bygga ut sin anläggning:
– I stort handlar uppdraget om att på övervåningen skapa en varm yogasal och ett stort grupptrännings rum, på undervåningen blir det större omklädningsrum och duschrum, större bastu med relax del. Nytt större lekrum för barnen en helt ny reception och en ombyggd undervåning, berättar Peter Fors på Fors Måleri och Entreprenad.

Peter Fors säger att det blir en utmaning att bygga samtidigt som verksamheten på Tränamer är igång men att det finns en god planering från alla inblandade för att det ska bli så smidigt som möjligt.
– Den totala ytan efter ombyggnation kommer att öka med ca 1000 kvm och totalt blir anläggningen hela 2600 kvadratmeter. Det innebär större och nyrenoverade omklädningsrum samt fler gruppträningssalar med bland annat. superpopulära Hot Yoga. I vår kommer vi också att erbjuda kiropraktor och massage till våra medlemmar, säger Elias Melki, ägare av Tränamer

teatergrillen_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_50
oppethus_helsida
defacto_helsida
connys_helsida

Ny butiker till Terminal 5

Näringsliv Märkena CDLP, Urbanista och Chimi Eyewear startar upp en gemensam butik på Terminal 5: - För oss är det här ett helt nytt grepp med tre olika aktörer som samarbetar och verkar i en gemensam butik på flygplatsen, säger Anna Ericsson, Head of Passenger Experience på Stockholm Arlanda Airport, Swedavia.

WE startar Padelcenter i Sigtuna

Näringsliv Nyligen gjorde WE klart med padel i Arlandastad och ytterligare en anläggning öppnar i Sigtuna stadsängar om ungefär ett år: - Det här blir ett fantastiskt komplement till den träningsanläggning som WE till hösten öppnar i Stadsängarna i Lidls lokaler samt våra anläggningar på Stora Gatan, i Knivsta och i Arlandastad, säger Niklas Wikegård, delägare.

Ny styrelse leder Märsta Förenade

Näringsliv Märsta Förenade har valt styrelse med flera nya ledamöter: - Min ambition med styrelsearbetet i Märsta Förenade är att säkerställa att vi fungerar som ett bra team där alla känner sig trygga och bekväma med att kunna framföra sina åsikter, säger styrelseordförande Jan Olson.

Nytt läge för MPM Bilverkstad

Näringsliv Kompisarna Martin och Peter som driver MPM Bilverkstad har flyttat till nya lokaler i Arlandastad: - Det är fräschare här och det är uppbyggt som vi vill ha det, säger dem till märsta.nu

connys
oppethus_outsider
teatergrillen_outsider
nrh