defacto_pan2020
Foto: Pressbild

Lokalt samarbete när Tränamer byggs ut

Tränamer ska byga ut sin anläggning och har anlitat lokala byggfirman Fors Måleri & Entreprenad för saken.

centrum_artikel

Tränamer i Märsta anlitade Fors Måleri & Entreprenad för att bygga ut sin anläggning:
– I stort handlar uppdraget om att på övervåningen skapa en varm yogasal och ett stort grupptrännings rum, på undervåningen blir det större omklädningsrum och duschrum, större bastu med relax del. Nytt större lekrum för barnen en helt ny reception och en ombyggd undervåning, berättar Peter Fors på Fors Måleri och Entreprenad.

Peter Fors säger att det blir en utmaning att bygga samtidigt som verksamheten på Tränamer är igång men att det finns en god planering från alla inblandade för att det ska bli så smidigt som möjligt.
– Den totala ytan efter ombyggnation kommer att öka med ca 1000 kvm och totalt blir anläggningen hela 2600 kvadratmeter. Det innebär större och nyrenoverade omklädningsrum samt fler gruppträningssalar med bland annat. superpopulära Hot Yoga. I vår kommer vi också att erbjuda kiropraktor och massage till våra medlemmar, säger Elias Melki, ägare av Tränamer

Nära 20 000 läste märsta.nu på måndagen

Näringsliv Nästan 20 000 besökte märsta.nu under den händelserika måndagen: - Det var ett högtryck hela dagen och kommuninvånarna vände sig till oss för att få reda på vad som hände, säger chefredaktören Daniel Iskandar.

centrum_helsida2020
connys_helsida

Wallenius kan lösa kärnkraftsfrågan

Näringsliv Kärnkraftsfrågan har fått lokal prägel och förra veckan gick politiska företrädare ut för både Miljöpartiet och Kristdemokraterna med utspel. Men den som sitter på framtidens kärnkraftslösning kan vara förre märstabon och vänsterpartisten Janne Wallenius.

Foodora etablerar i Märsta

Näringsliv Foodora etablerar i Märsta: - Svenskarna har ett stort behov efter snabba hemleveranser som ökat markant den senaste tiden, och det kan nu den lokala restaurangen eller butiken erbjuda genom oss, säger Hans Skruvfors, koncernchef foodora.

defacto_helsida

Scandinavian XPO är igång

Näringsliv Nu har Scandinavian XPO öppnat upp i Arlandastad. Men på grund av coronapandemin blir det ingen pampig och folklig invigning.

happyhomes_sommar2020
coronakrisen

Tre konkurser i kommunen

Näringsliv Konkurserna i kommunen var tre stycken under januari, ett företag med tolv anställda begärdes i konkurs bland annat.

meko_helsida
2020_helsida

Expertens tips för lyckad e-handel

Näringsliv Jorge Castro från lokala ABS Wheels har i dagarna gästat podcasten ehandelstrender för att prata digital marknadsföring. Journalisten Urban Lindstedt talar varje vecka med Sveriges främsta e-handelsprofiler. Märstabon har under sina år på ABS Wheels ökat sajten från 400 besökare till närmare en kvarts miljon.

Nytt Gin från Sigtuna

Näringsliv First Distillery Sigtuna AB, så heter Sigtunas enda och Sveriges förmodligen minsta destilleri som håller till i Wenngarn.

ridskola2020_helsida

Även Telenor lanserar 5G i Sigtuna

Näringsliv Det är inte bara Tele2 som lanserat 5G i kommunen utan även Telenor: - Det känns grymt att vi är igång med vår ambitiösa utrullningsplan av 5G-nätet som inledningsvis fokuserar främst på större städer och populära sommar- och vinterorter, uppger Andres Suazo, mobilnätschef på Telenor Sverige.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

meko_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
connys
nrh
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider