arlandagolf_pan_aug
FC Arlanda P06 i Salou utanför Barcelona

Lokalt lag vann spansk turnering

FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

FC Arlanda P06 har tidigare spelar utomlands i Estland. Nu bestämde man sig för att bege sig till Salou utanför Barcelona för att vara med i en internationell turnering. Laget mötte motståndare från Norge, Spanien och Turkiet. Semifinalen vann man mot det norska laget Gjelleråsen med 4-0. I finalen stundade turkiska Yasamkent. Arlanda låg under med 0-1 men vände till 4-1. Robin Karademir utsågs till bästa spelare i finalen, Christian Kinde till turneringens bästa målvakt och Mark Hayek vann skytteligan på tio mål.

Tränaren Elias Bagdo berättar för märsta.nu att man haft fem fina dagar. Laget åker hem på fredagen.
– Vi har spelat bra fotboll i 30-gradig värme, bara en förlust under hela cupen, säger Elias Bagdo.

Man hade även stöd från familjer och vänner som reste med för att vara med under veckan.
– Vi har fått ett minne för livet, säger Bagdo.

arlanda_golf_juli
happyhomes_2019
defacto_helsida
sigtunavatten_standard
sommar_centrum
helgens matcher

Ödesmatch för MIK

Fotboll Nu är det bara enstaka vecka/veckor kvar att spela. Division 4 spelas klart men Märsta i trean har två matcher kvar medan RIK i femman spelar in i oktober.

ica_valsta_choklad
allsvenskan

Karlsson: Vi kan vara topp fyra

Handboll På lördagen startar Allsvenskan för Skånela med bortamatch mot Kungälv: - Har vi alla friska kan vi vara topp fyra, säger tränare Jimmy Karlsson.

nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
defacto_outsider