sommar
FC Arlanda P06 i Salou utanför Barcelona

Lokalt lag vann spansk turnering

FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

FC Arlanda P06 har tidigare spelar utomlands i Estland. Nu bestämde man sig för att bege sig till Salou utanför Barcelona för att vara med i en internationell turnering. Laget mötte motståndare från Norge, Spanien och Turkiet. Semifinalen vann man mot det norska laget Gjelleråsen med 4-0. I finalen stundade turkiska Yasamkent. Arlanda låg under med 0-1 men vände till 4-1. Robin Karademir utsågs till bästa spelare i finalen, Christian Kinde till turneringens bästa målvakt och Mark Hayek vann skytteligan på tio mål.

Tränaren Elias Bagdo berättar för märsta.nu att man haft fem fina dagar. Laget åker hem på fredagen.
– Vi har spelat bra fotboll i 30-gradig värme, bara en förlust under hela cupen, säger Elias Bagdo.

Man hade även stöd från familjer och vänner som reste med för att vara med under veckan.
– Vi har fått ett minne för livet, säger Bagdo.

sigtunavatten_standard
sommar
ica_valsta_choklad

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

happyhomes_2019
sommar_centrum
colorama_april2
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

bonava_juli_hel
arlanda_golf_juli

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

defacto_helsida

Kommunens personalklubb på internationell turnering

Fotboll Sigtuna kommuns personalklubb har varit i Prag för att spela i en av Europas största amatörcuper i fotboll: - Det här var första året som vi deltog och sammanfattningsvis så var det väldigt lyckat, säger personalklubbens ordförande Erik Aravena Valencia.

sportfiske_sommar
colorama_april
defacto_outsider
nrh
bonava_juli_outsider
arlanda_golf_juli2_outsider
connys