moderater_pan_sommar
Foto: Genrebild

Lokala serier flyttas fram

Upplands Fotbollförbund har beslutat att flytta fram seriestarten i seniorserierna.

centrum_artikel

På grund av den rådande pandemin och för att minska smittspridning av covid-19 har seriestarten för de lägre förbundsserierna flyttats, gällande herrar division 4-8 och damer division 3-5.

Starten av dessa sker 1-2 maj, om det inte är möjligt med att starta vid det datumet så kommer ett nytt besked i mitten av april. En realistisk målsättning enligt Upplands FF är att man kan genomföra seriespelet med dubbelmöten, men då måste man starta senast i mitten av maj.
– Vi har full förståelse för att det råder en frustration hos många föreningar eftersom scenariot som utspelades sig förra året just nu ser ut att upprepa sig. Tävlingskommitténs uppfattning är dock att de flesta föreningar, om möjligt, önskar genomföra säsongen med dubbelmöten, skriver Upplands FF på sin hemsida.

Det står klart att Upplandscupen med gruppspel och slutspel ställs in. Prio är att få igång seriespelet. När det gäller ungdomar kommer ett beslut att fattas 8:e april. DM pausas tillsvidare och nytt beslut kommuniceras 8:e april.

2020_helsida
happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020

Nilsson stannar i Skånela

Handboll Skånelas trotjänare Marcus Nilsson förlänger kontraktet med moderklubben: - Det var ett enkelt beslut, säger Nilsson i en kommentar.

defacto_helsida
connys_helsida
herrallsvenskan

Heroisk vändning när Skånela vann

Handboll Skånela svarade för en heroisk vändning mot OV efter underläge i paus med sex bollar: - Vi skulle gå in som hungriga tigrar men gick in som tama får, sa tränare Jimmy Karlsson om starten.

damallsvenskan

Skånela föll trots 31 mål

Handboll Skånela som inlett Damallsvenskan tungt noterade ett tredje nederlag i Vikingahallen mot OV Helsingborg: - Idag tycker jag att vi på allvar har möjlighet att vinna, sa tränare Fredrik Söderberg Wernheim efter matchen.

mp_host_helsida
dack-helsida
bostad_helsida
Extra

F14 vidare i USM

Handboll Skånelas F14-lag är vidare i USM efter tre klara segrar hemma i Vikingahallen.

helsida_var2021

Märsta Syrianska FC klarade kontraktet

Fotboll Det krävdes en enda seger för att Märsta Syrianska FC skulle hålla sig kvar, den kom i sista omgången mot Persien: - Känns väldigt skönt att vi kunde säkra kontraktet i femman inför nästa säsong, säger tränaren Abu Khan.

division 4

Bygdens lag utanför kvalet

Fotboll Det såg ljust ut på förhand i Division 4 för RIK men när domarna blåst samtliga matcher stod det klart att RIK slutar femma och Märsta IK fyra.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dack-outsider
connys
nrh
mp-outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
bostad_outsider