moderater_pan_sommar
Foto: Genrebild

Lokala serier flyttas fram

Upplands Fotbollförbund har beslutat att flytta fram seriestarten i seniorserierna.

På grund av den rådande pandemin och för att minska smittspridning av covid-19 har seriestarten för de lägre förbundsserierna flyttats, gällande herrar division 4-8 och damer division 3-5.

Starten av dessa sker 1-2 maj, om det inte är möjligt med att starta vid det datumet så kommer ett nytt besked i mitten av april. En realistisk målsättning enligt Upplands FF är att man kan genomföra seriespelet med dubbelmöten, men då måste man starta senast i mitten av maj.
– Vi har full förståelse för att det råder en frustration hos många föreningar eftersom scenariot som utspelades sig förra året just nu ser ut att upprepa sig. Tävlingskommitténs uppfattning är dock att de flesta föreningar, om möjligt, önskar genomföra säsongen med dubbelmöten, skriver Upplands FF på sin hemsida.

Det står klart att Upplandscupen med gruppspel och slutspel ställs in. Prio är att få igång seriespelet. När det gäller ungdomar kommer ett beslut att fattas 8:e april. DM pausas tillsvidare och nytt beslut kommuniceras 8:e april.

helsida_sfs
defacto_helsida
pantamera_avc_helsida
centrum_sommar2022_helsida
ewas_helsida
mp_helsida_april
connys_helsida

Elliot Duvert klar för VM i Colombia

Friidrott Elliot Duvert har tagits ut till Junior-VM i Colombia 1:a augusti: - Elliot har, vid båda sommarens mångkamper, med god marginal överträffat kvalgränsen till Junior-VM och ska självklart med till Cali, säger Mikael Wennolf, landslagsledare, till sajten fridrott.se

social_helsida

Fotbollsevent i Märsta Centrum

Fotboll Mutima Fotboll arrangerar ett tredagarsevent i Märsta Centrum 15-17 juli: - Syftet med eventet är att visa en positiv bild av Märsta. En möjlighet för alla invånare att se det som är bra och på så sätt uppskatta det vi har, berättar Alwin Waswa på Mutima Fotboll.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
sfs_out
outsider_social
connys
centrum_sommar_outsider2022
ewas_outsider
mp_outsider2022
moderat_outsider
pantamera_out
event_outsider
nrh