defacto_pan2020
Foto: Genrebild

Lokala serier flyttas fram

Upplands Fotbollförbund har beslutat att flytta fram seriestarten i seniorserierna.

centrum_artikel

På grund av den rådande pandemin och för att minska smittspridning av covid-19 har seriestarten för de lägre förbundsserierna flyttats, gällande herrar division 4-8 och damer division 3-5.

Starten av dessa sker 1-2 maj, om det inte är möjligt med att starta vid det datumet så kommer ett nytt besked i mitten av april. En realistisk målsättning enligt Upplands FF är att man kan genomföra seriespelet med dubbelmöten, men då måste man starta senast i mitten av maj.
– Vi har full förståelse för att det råder en frustration hos många föreningar eftersom scenariot som utspelades sig förra året just nu ser ut att upprepa sig. Tävlingskommitténs uppfattning är dock att de flesta föreningar, om möjligt, önskar genomföra säsongen med dubbelmöten, skriver Upplands FF på sin hemsida.

Det står klart att Upplandscupen med gruppspel och slutspel ställs in. Prio är att få igång seriespelet. När det gäller ungdomar kommer ett beslut att fattas 8:e april. DM pausas tillsvidare och nytt beslut kommuniceras 8:e april.

dackskiftarna_helsida
division 5

Märsta Syrianska flyttas upp

Fotboll Kommunen får ännu ett Division 5-lag när Märsta Syrianska får en friplats till femman: - Nu har vi klättrat i division varje säsong sen vår första säsong 2018, säger grundaren Andi Gunes.

Skånela värvar från Ligan

Handboll Skånela har gjort klart med meriteade Rickard Åkerman som bland annat spelat i Bundesliga 2 och närmast kommer från Handbollsligalaget GUIF Eskilstuna.

happyhomes_sommar2020
2020_helsida
hockeyettan

Wings säkrade kontraktet

Ishockey Wings är kvar i Hockeyettan även kommande säsong, det står klart sedan man besegrat Sollentuna under onsdagskvällen.

Sigtuna IF Rugby Vikings växer och får rugbyplan

Sport Sigtuna IF Rugby Vikings märker av ett växande antal medlemmar och man kommer att få en egen rygbyplan i år: - Kom gärna och provträna eller kom på vår prova-på-dag 24 april kl 10:00 på Prästängarna i Sigtuna, säger tränare John Bennet.

sigtunastad_helsida
ridskola2020_helsida
damallsvenskan

Skånela avslutade med seger

Handboll Damallsvenskan avslutades på söndagen för Skånela mot GT Söder: - Skönt att avsluta med seger och det är sista matchen med gänget för några av tjejerna, sa tränare Fredrik "Chippen" Söderberg Wernheim.

connys_helsida
vardcentral_helsida
speedy_vinter_helsida
centrum_helsida2020
defacto_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

sigtunastad_outsider
vardcentral_outsider
nrh
ridskola_2020_outsider
speedy_vinter2020_outsider
dackskiftarna_outsider
sigtuna_vatten_outsider
connys