arlandagk_panorama

Lokala profiler i välgörenhetsmatch

Idag söndag spelas Fuck Cancer Hockey Challenge där flera kommuninvånare spelar till förmån för Cancerfonden.

rosta_sigtuna2

Matchen har i år flyttats till Gränbyhallen i Uppsala frånPinbackshallen. Medverkar gör flera kommuninvånare, bland annat Thomas Djurfelter, Per Ottenström och andra med förflutet i Wings som Björn Danielsson. Dömer matchen gör förre märstabon Daniel Wärnmark som numera bor i Knivsta.

Matchen startar 13.00 och alla insamlade medel går till Cancerfonden. Jonas Eriksson och hans team med Daniel Wärnmark och Mathias Klasenius kommer även att auktionera ut en signerad domartröja.

Bakgrunden till Fuck Cancer Hockey Challenge är att Sigtuna första spelande tränare gick bort i cancer och sedan 2013 spelas en välgörenhetsmatch med lokala profiler. Sedan tidigare har man samlat in 80 000 kronor och man hoppas komma över 100 000 i år enligt Hockey Challenges hemsida.

bonava_maj_helsida

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

eu_sap
moderaternamaj
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

rosta_sigtuna2
division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

varfest_helsida
happyhomes_2019
nationaldag_helsida
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

v_eu_helsida
mp_eu
division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

oppning_outsider
defacto_outsider
v_eu
bonava_maj_outsider
nationaldag_out
sh_oppet
fme_outsider
rosta_sigtuna
sh_bovard_out
sap_outsider_eu
connys
moderaterna_maj_outsider
nrh
mp_eu_outsider
colorama_april
ridskola2019_outsider