defacto_pan2020
Andie Lahdo och Klarnas Sverigechef Joakim LundbergFoto: Pressbild/ABS Wheels

Lokala företaget som ökar omsättningen

ABS Wheels ökar sin omsättning trots coronakrisen och har utsetts till Mästargasell av Dagens Industri: - Vårt team är väldigt stolta över att tillhöra den exklusiva listan på lönsamma bolag i Sverige. Vi har blivit Gaseller tre gånger i rad 2018, 2019 och nu 2020, säger VD Andie Lahdo.

För tredje året utses ABS Wheels till Gasellföretag av Dagens industri, det innebär att man nu tar klivet upp i kategorin Mästargasell. ABS Wheels har ökat sin omsättning med 20 procent trots coronakrisen, detta jämfört med samma period förra året. I samband med bokslutet i juni väntas man passera 120 miljoner kronor i omsättning.
– E-handeln har varit vår hjälp och med klarnas hjälp och statistik har vi haft tydliga omsättningsmål att följa, nu planerar vi att digitalisera alla våra partners som inte arbetar med e-handel inför nästa bokslut, säger Jorge Castro, ABS Wheels marknadschef.

Bra samarbete med Klarna
En annan bidragande orsak är det täta samarbetet med Klarna:
– ABS Wheels är ett framgångsrikt företag med mycket driv i. Det är väldigt roligt att en samarbetspartner som vi jobbar så nära lyckas så bra år efter år, även under en global kris. Vi på Klarna ser med spänning på den fortsatta utvecklingen, säger Joakim Lundberg, Sverigechef på Klarna.

boisigtuna

NRH tar över knivstabaserad byrå

Näringsliv Norra Redovisningshuset i Arlandastad tar över knivstabaserade Columna Ekonomi & Redovisning AB: - Min ambition är att Norra Redovisningshuset ska vara en stark lokal aktör som tillfredsställer kundernas behov och hjälper dem att utveckla sina företag, säger NRH:s VD Johan Sandberg.

defacto_helsida
connys_helsida
festspec_host2020_helsida
kcbygg_aug_helsida
2020_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
nrh
ridskola_2020_outsider
festspec_host2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
kcbygg_outsider
swedol_outsider