defacto_pan2020
Andie Lahdo och Klarnas Sverigechef Joakim LundbergFoto: Pressbild/ABS Wheels

Lokala företaget som ökar omsättningen

ABS Wheels ökar sin omsättning trots coronakrisen och har utsetts till Mästargasell av Dagens Industri: - Vårt team är väldigt stolta över att tillhöra den exklusiva listan på lönsamma bolag i Sverige. Vi har blivit Gaseller tre gånger i rad 2018, 2019 och nu 2020, säger VD Andie Lahdo.

centrum_artikel

För tredje året utses ABS Wheels till Gasellföretag av Dagens industri, det innebär att man nu tar klivet upp i kategorin Mästargasell. ABS Wheels har ökat sin omsättning med 20 procent trots coronakrisen, detta jämfört med samma period förra året. I samband med bokslutet i juni väntas man passera 120 miljoner kronor i omsättning.
– E-handeln har varit vår hjälp och med klarnas hjälp och statistik har vi haft tydliga omsättningsmål att följa, nu planerar vi att digitalisera alla våra partners som inte arbetar med e-handel inför nästa bokslut, säger Jorge Castro, ABS Wheels marknadschef.

Bra samarbete med Klarna
En annan bidragande orsak är det täta samarbetet med Klarna:
– ABS Wheels är ett framgångsrikt företag med mycket driv i. Det är väldigt roligt att en samarbetspartner som vi jobbar så nära lyckas så bra år efter år, även under en global kris. Vi på Klarna ser med spänning på den fortsatta utvecklingen, säger Joakim Lundberg, Sverigechef på Klarna.

stottasigtuna_helsida
valvet_helsida
kcbygg_helsida
coronakrisen

Byggmax ger varslade nya jobb

Näringsliv Varslade personer inom hotellnäringen erbjuds jobb hos Byggmax: - Vi bryr oss om de människor som arbetar här och försöker göra vad vi kan för att lindra den smärta som kan uppstå när många blir av med sina jobb, säger Dieter Sand, VD på Arlandastad Holding, som är initiativtagare.

marina_helsida
studeravidare_helsida
coronaviruset

Fortsatt högtryck för märsta.nu

Näringsliv märsta.nu besöktes på nytt av fler läsare än en vanlig månad och de coronarelaterade nyheterna lockade: - Vi ser fortfarande ett stort behov av lokala nyheter om krisen som vår kommun är mitt inne i, säger Daniel Iskandar, chefredaktör.

studenten2020_helsida
connys_helsida
speedy_helsida
happy_homes_mars
nrh
swedol_outsider
studenten2020_outsider
valvet_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
stottasigtuna_outsider
marina_outsider
studeravidare_outsider
kcbygg_outsider
speedy_outsider