defacto_pan
Wings ordförande Johan Karlsson med spelaren Robin Boström och Niclas Larsered, kommunikations- och marknadsansvarig i Märsta Förenade.Foto: Pressbild

Lokala företag ställer upp för Wings J18

Wings har kvalificerat sig för J18 Allsvenskan och för att klara den ekonomiska påfrestningen som det innebär har man knutit flera lokala sponsorer till sig.

marstakalaset_artikel

I och med att Wings kvalificera sig till J18 Allsvenskan väntar kostsamma bortaresor mot bland annat Luleå, Skellefteå, Björklöven och Modo. För att klara spel i serien har man knutit till sig flera lokala sponsorer, Märsta Förenade kommer gå in med en betydande summa, likaså Fors Måleri, Best Western/Arlanda Hotellby och Cedecor.

Spel i J18 innebär juniorhockey i högsta sammanhang i Sverige:
– Denna framgång är frukten av ett målmedvetet arbete och ett kvitto på att Wings, tillsammans med Arlandagymnasiet, erbjuder juniorerna en träning i toppklass. Många av spelarna går på Hockeygymnasiet med morgonträning nästan varje dag. Upplägget är optimalt och gör det möjligt att kombinera en elitsatsning med studier på hemmaplan. Vi är en stor trupp som krigat hårt hela säsongen. Laget är värda platsen i J18 Allsvenskan. Det är inspirerande och ska bli väldigt intressant att se hur vi står oss mot de stora klubbarna, säger David Lundmark, tränare för J18-laget.

marstakalas_helsida
arlanda_golf_juli
sommar

Jetsspelare tog EM-silver

Amerikansk Fotboll Jets hade med åtta spelare i det svenska landslaget som vann EM-silver; Moa Toll, Sabina Rydberg, Gabriella Brönnegård, Jenny Gramenius, Yasmin El-Messsoudi, Amanda Åslund, Linn Stridsman och Hedvig Palocci.

ica_valsta_choklad
sommar_centrum
colorama_april2
happyhomes_2019

Amerikansk målvakt till FC Arlanda

Fotboll FC Arlandas nya målvakt Alex Al-Zaibak kommer närmast från Massachusetts i USA och via märstaklubben är det tänkt att han ska spela högre upp i seriesystemet.

defacto_helsida
kontor_thaifong

Arlandastadsgolfare laddar för Europatouren

golf märsta.nu var med när en av landets bästa golfare, Christoffer Sahlström, tränade på hemmabanan i Arlandastad inför Scandinavian Invitational som är en del av Europatouren: - Här finns allt jag behöver, säger Christoffer Sahlström.

colorama_april
connys
nrh
arlanda_golf_juli2_outsider
sportfiske_sommar
defacto_outsider