bovard_sh
Wings ordförande Johan Karlsson med spelaren Robin Boström och Niclas Larsered, kommunikations- och marknadsansvarig i Märsta Förenade.Foto: Pressbild

Lokala företag ställer upp för Wings J18

Wings har kvalificerat sig för J18 Allsvenskan och för att klara den ekonomiska påfrestningen som det innebär har man knutit flera lokala sponsorer till sig.

I och med att Wings kvalificera sig till J18 Allsvenskan väntar kostsamma bortaresor mot bland annat Luleå, Skellefteå, Björklöven och Modo. För att klara spel i serien har man knutit till sig flera lokala sponsorer, Märsta Förenade kommer gå in med en betydande summa, likaså Fors Måleri, Best Western/Arlanda Hotellby och Cedecor.

Spel i J18 innebär juniorhockey i högsta sammanhang i Sverige:
– Denna framgång är frukten av ett målmedvetet arbete och ett kvitto på att Wings, tillsammans med Arlandagymnasiet, erbjuder juniorerna en träning i toppklass. Många av spelarna går på Hockeygymnasiet med morgonträning nästan varje dag. Upplägget är optimalt och gör det möjligt att kombinera en elitsatsning med studier på hemmaplan. Vi är en stor trupp som krigat hårt hela säsongen. Laget är värda platsen i J18 Allsvenskan. Det är inspirerande och ska bli väldigt intressant att se hur vi står oss mot de stora klubbarna, säger David Lundmark, tränare för J18-laget.

nationaldag_helsida
oppning_helsida

Flyttar upp talangen i A-laget

Handboll Skånela flyttar upp talangen David Källemyr till A-laget: - David är en av spelarna från vårat u-lag som har kvaliteterna att bli en elitspelare, säger tränare Jimmy Karlsson.

varfest_helsida
moderaternamaj
EXTRA

Emma avgjorde SM-final

Handboll Emma Fernis har vunnit SM-guld med sitt Sävehof för andra året i rad efter att ha avgjort med matchens sista mål: - Jag var så trött, orkade inte tänka, bara sätt dit bollen, sa hon i en känslosam intervju med TV4 efteråt.

division 5

RIK vann seriefinal

Fotboll Rosersbergs IK vann seriefinalen mot Gimo med 3-2 efter mål av förra märstaspelarna Jakob Gustafsson, Victor Levén och Joakim Nilsson.

happyhomes_2019
bonava_maj_helsida
nationaldag_helsida
EXTRA

Skånela tappar nyckelspelaren

Handboll Skånelas viktige spelmotor Fredrik Olsson lämnar laget för spel i Handbollsligan: - Det har varit en helt fantastisk tid i Skånela, jag har vuxit massor både som person och handbollsspelare, säger Fredrik Olsson till klubbens hemsida.

Ladan förlänger med Skånela

Handboll Det står klart att Robert Ladan stannar i Skånela IF även kommande säsong: - Självklart är jag mycket nöjd med att ha Ladan på v6 nästa säsong också. Nu står vi oss mycket starka på den positionen, säger tränare Jimmy Karlsson i ett uttalande.

division 4

Arlanda slog jumbon-Nu väntar seriefinal

Fotboll FC Arlanda tog en klar seger mot GoIF Kåre med 4-2 sedan man vänt underläge 0-2 i första: - Vi gör en medioker insats men vinner rättvist trots att vi vilade många spelare, säger tränare Freddy Gonzales till märsta.nu

nationaldag_out
ridskola2019_outsider
sh_oppet
nrh
defacto_outsider
sh_bovard_out
bonava_maj_outsider
colorama_april
connys
moderaterna_maj_outsider
fme_outsider
oppning_outsider