defacto_pan2020
På bilden: ordförande Rune Holmberg, gruppledare Gill Brodin, Marie Unander-Scharin, Petra Ullenius, partiledare Annie Lööf och Marianne Holmberg Foto: Insändarbild/Centerpartiet

Lokala centerpartister på Centerstämman i Karlstad

Centerpartiet i Sigtuna kommun är med på Centerstämman i Karlstad.

centrum_artikel

En delegation centerpartister från Sigtuna kommun befinner sig på Centerstämman i Karlstad. Man var med och beslutade om bland annat skärpta straff för köp av sexuell handling. Ett förslag som Centerkvinnorna lagt.
– Detta är en oväntad framgång som även representanterna från Centerpartiet i Sigtuna kommun ställde sig bakom, säger gruppledare Gill Brodin.

coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

defacto_helsida
connys_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

happyhomes_sommar2020
centrum_helsida2020
vardcentral_helsida
sigtunastad_helsida
2020_helsida
dackskiftarna_helsida
ridskola2020_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

speedy_vinter_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

nrh
ridskola_2020_outsider
dackskiftarna_outsider
sigtunastad_outsider
vardcentral_outsider
speedy_vinter2020_outsider
connys
sigtuna_vatten_outsider