moderaterna_panorama
Foto: Pressbild

Logicenters bygger ut sin anläggning

Logicenters bygger ut anläggningen i Arlandastad med 10 300 kvadratmeter: - Vi är otroligt glada över att få utöka vår närvaro i Arlandastad ytterligare, säger Matthias Kettelholt, CEO på Logicenters.

Logicenters anläggning som idag är 25 000 kvadratmeter ska byggas ut med 10 300 kvadratmeter till, idag bedriver Aditro Logistics verksamhet i lokalerna.
– Området vid Arlanda Flygplats är en snabbväxande logistikhub med många etablerade logistikaktörer som exempelvis Schenker, DSV och Bring. Ambitionerna kring området är därför fortsatt höga och vi är säkra på att Aditro Logistics kommer få fantastiska möjligheter att fortsätta växa och bedriva effektiv logistik i byggnaden, berättar Matthias Kettelhoit, CEO på Logicenters.

Fastigheten ligger på Uppfinnarvägen 6, ett område som är attraktivt med närhet till Arlanda och E4:an. Aditro Logistics kommer att nyttja den tillbyggnad som ska göras då man har behov ytorna när verksamheten växer.

connys_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

2020_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

defacto_helsida
ewas_helsida
marinan_helsida
centrum_sommar2022_helsida
liber_helsida
mp_helsida_april

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

ewas_outsider
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
marina_outsider
moderat_outsider
swedol_outsider
centrum_sommar_outsider2022
connys