centrum_host
Polis och åklagare är fortsatt förtegna kring händelsen på Västra BangatanFoto: Jamshid Jamshidi

Locket på från Polis och Åklagare

En person ska ha anhållits i samband med insatsen på Västra Bangatan igår. Men polis och åklagare är fortsatt förtegna om omständigheterna: - Av sekretesskäl kan frågan varken bekräftas eller dementeras, skriver Åklagarmyndigheten kort i ett mail till märsta.nu

Det är ett åklagarlett ärende så vi hänvisar till dem, är beskedet från Polisen i Stockholms län. Åklagarmyndigheten vill varken bekräfta eller dementera om en person anhållits. Polisen arbetade på platsen under natten och troligtvis rör det sig om vapen eller sprängämnen som fanns i lastbilen samt garagen i området.

Polisens Mediecenter hänvisar fortfarande till texten på sin hemsida att ärendet rör inhemsk organiserad brottslighet. En poliskälla gör gällande att en ”HA-kille” gripits. Någon som inte går att få bekräftat från åklagarmyndigheten. Det finns ingen koppling till terrorism enligt Polisen. Sekretessen väntas ligga på tills en person häktas och därefter lär förundersökningssekretess följa vilket innebär att först vid ett åtal kan mer bli känt.

Uppdaterad kl. 14.36

happyhomes_2019
agy_oppethus
fme_oktober
sigtunavatten_standard
greeknighthelsida
centrum_host_helsida
defacto_mustach_helsida
ica_oktober
agy_oppethus_outsider
connys
nrh
colorama_april2
greeknight_outsider