centrum_panorama2020
Polis och åklagare är fortsatt förtegna kring händelsen på Västra BangatanFoto: Jamshid Jamshidi

Locket på från Polis och Åklagare

En person ska ha anhållits i samband med insatsen på Västra Bangatan igår. Men polis och åklagare är fortsatt förtegna om omständigheterna: - Av sekretesskäl kan frågan varken bekräftas eller dementeras, skriver Åklagarmyndigheten kort i ett mail till märsta.nu

centrum_artikel

Det är ett åklagarlett ärende så vi hänvisar till dem, är beskedet från Polisen i Stockholms län. Åklagarmyndigheten vill varken bekräfta eller dementera om en person anhållits. Polisen arbetade på platsen under natten och troligtvis rör det sig om vapen eller sprängämnen som fanns i lastbilen samt garagen i området.

Polisens Mediecenter hänvisar fortfarande till texten på sin hemsida att ärendet rör inhemsk organiserad brottslighet. En poliskälla gör gällande att en ”HA-kille” gripits. Någon som inte går att få bekräftat från åklagarmyndigheten. Det finns ingen koppling till terrorism enligt Polisen. Sekretessen väntas ligga på tills en person häktas och därefter lär förundersökningssekretess följa vilket innebär att först vid ett åtal kan mer bli känt.

Uppdaterad kl. 14.36

speedy_helsida
studeravidare_helsida
defacto_helsida
kcbygg_helsida
studenten2020_helsida
connys_helsida
sommarlov_helsida
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
nrh
kcbygg_outsider
studenten2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sommarlov_outsider
studeravidare_outsider