centrum_jul_panorama
Foto: Privat

Ljusmanifestation i Valsta mot kvinnovåld

På måndagskvällen hölls en ljusmanifestation i Valsta mot mäns våld mot kvinnor.

defacto_jul_artikel

Många valde att trotsa kylan för att delta i manifestationen i Valsta mot mäns våld mot kvinnor. Representanter från Kvinnojouren Sigtuna, Svenska kyrkan och Shiamuslimska föreningen i Valsta medverkade. Bland annat höll Marie Unander-Scharin tal.
– Tack till alla som trotsade kylan och kom och deltog i ljusmanifestationen, mäns våld mot kvinnor måste upphöra, skrev Marie via Facebook under måndagskvällen.

sigtunavatten_standard
defacto_jul

Fler borde cykla till jobbet

Nyheter Fler borde cykla till jobbet i Sigtuna kommun, det anser Klas Elm, VD Svensk Cykling och Lars Strömgren, ordförande Cykelfrämjandet, i en debattartikel.

greeknighthelsida
tp_helsida
colorama_jul

Tunnel byggs mellan Scandinavian XPO och Arlanda

Nyheter En ny tunnel kommer att förbinda Scandinavian XPO med Arlanda: - Vår ambition är att skapa en internationell mötesarena för hela Skandinavien och då är tillgängligheten till Arlanda av yttersta vikt, säger Dieters Sand, VD på Arlandastad Holding.

trainingpartner_jobb_helsida

(S) vill se handlingsplan för att minska självmord

Politik Socialdemokraterna hade hoppats få igenom att kommunen arbetar mot att införa en handlingsplan för att förhindra självmord: - Snart är det jul och nyårshelg. En helg som skapar oro och ångest bland de som lider av psykisk ohälsa. Vi vill att Sigtuna kommun tar sitt ansvar och gör allt i sin makt för att förebygga och minska antalet självmord i vår kommun, säger oppositionsrådet Marie Axelsson (S).

centrum_jul_helsida
julbord_helsida
ica_oktober
greeknight_outsider
tp_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
nrh
connys
julbord