panorama_centrum
Foto: Pressbild/Destination Sigtuna

Litteraturfestivalen ställs in i år

Sigtuna Litteraturfestival som skulle ägt rum om några veckor ställs in: - Den främsta anledningen är tråkigt nog tidsbrist, säger Anna Lakmaker, VD för Destination Sigtuna.

Efter två år med pandemi skulle Sigtuna Litteraturfestival i år göra comeback i maj. Men bara med några veckor kvar så kommer besked om att den ställs in. Anna Lakmaker, VD på Destination Sigtuna, uppger för märsta.nu att tiden efter restriktioner och rivstarter blev alldeles för kort. Men man ska utforma en plan för hus festivalen ska komma tillbaka. Lakmaker säger att litteraturen är en viktig del av destinationen Sigtuna.
– Det är många aktörer och medverkande som är involverade i festivalens planerande och alla vittnar om ett stort engagemang för festivalen och en vilja att ta den framåt.

connys_helsida
marinan_helsida
liber_helsida
centrum_sommar2022_helsida
midsommar

Vädjar om färre samtal till 112

Nyheter Midsommarhelgen är en av högtiderna som det är extra högt tryck på SOS Alarm: - i vill uppmana var och en att fira in sommaren varsamt och att ringa rätt när det behövs, äger Björn Skoglund, verksamhetsspecialist på SOS Alarm.

mp_helsida_april
2020_helsida
ewas_helsida
defacto_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
ewas_outsider
marina_outsider
nrh
centrum_sommar_outsider2022
swedol_outsider
moderat_outsider
mp_outsider2022
ridskola_2020_outsider
connys