moderaterna_riksdag
Linus Jämtdal i RIK-tröjanFoto: RIK/Kjelle Svensson

Linus ny tränare i Sirius

Rosersbergaren Linus Jämtdal som vann SM med Storvreta blir assisterande tränare i SSL med Sirius.

centrum_artikel

Sirius har skiftat tränare i SSL. Kristoffer Widhlund tar över huvudansvaret och får vid sin sida Linus Jämtdal. Kommunens genom tiderna bästa innebandyspelare och svensk mästare för några år sedan. Linus spelar just nu med Rosersberg i Division 2. Han ska nu vara med och coacha säsongen ut, rapporterar Upsala Nya Tidning.
– Linus ett oprövat kort men vi ser något bra i Linus med hans taktiska tankar och fokus på detaljer. Vi tror att det blir en bra kombo för våra killar, säger Sirius sportchef Dimitar Kostov till tidningen.

centrum_helsida2020

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

2020_helsida
happyhomes_sommar2020

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

mod_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
handbollsskola
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

connys
moderat_outsider
centrum_sommar_out
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh