panorama_centrum
Linus Jämtdal i RIK-tröjanFoto: RIK/Kjelle Svensson

Linus ny tränare i Sirius

Rosersbergaren Linus Jämtdal som vann SM med Storvreta blir assisterande tränare i SSL med Sirius.

Sirius har skiftat tränare i SSL. Kristoffer Widhlund tar över huvudansvaret och får vid sin sida Linus Jämtdal. Kommunens genom tiderna bästa innebandyspelare och svensk mästare för några år sedan. Linus spelar just nu med Rosersberg i Division 2. Han ska nu vara med och coacha säsongen ut, rapporterar Upsala Nya Tidning.
– Linus ett oprövat kort men vi ser något bra i Linus med hans taktiska tankar och fokus på detaljer. Vi tror att det blir en bra kombo för våra killar, säger Sirius sportchef Dimitar Kostov till tidningen.

marinan_helsida
liber_helsida
2020_helsida
centrum_sommar2022_helsida
defacto_helsida
helgens resultat

Så gick det för bygdens lag

Fotboll Märsta IK vann och befäster andraplatsen i tabellen. Här hittar du resultat och målskyttar från den gångna helgens matcher.

mp_helsida_april
ewas_helsida
connys_helsida
EXTRA

Raschke lämnar RIK efter 18 år

Innebandy Fredrik "Pysen" Raschke som varit engagerad i Rosersbergs IK under 18 års tid, varav 15 år i seniorsammanhang, lämnar nu klubben: - Jag har så mycket att tacka Rosersbergs IK, RA19 & innebandyn för! Den har format mig som människa, fostrat mig som ledare & givit mig så många fantastiska bekantskaper & vänner!

Sju medaljer på NM

kampsport Nordiska mästerskapen i Borlänge avgjordes under lördagen och Kim Taekwondos sju deltagare kom hem med varsin medalj.

ukrainakriget

Startar upp idrott för flyktingbarnen

Sport Skånela IF och Märsta IK har startat upp ett projekt med idrott för ukrainska flyktingbarn: - Genom denna aktivitet kan vi kanske ge dem en möjlighet att glömma deras, just nu, sorgliga vardag. Vi möjliggör ett s.k ”andningshål” där de endast ska ha fokus på att ha roligt och vara barn, säger Skånelas herrtränare Jimmy Karlsson som är engagerad i aktiviteten.

helgens matcher

Derbydags på Nationaldagen

Fotboll På torsdagskvällen inleddes helgens matcher med två av bygdens lag i spel. På Nationaldagen summeras helgen med ett derby i Division 4.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

marina_outsider
swedol_outsider
ridskola_2020_outsider
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
mp_outsider2022
connys
ewas_outsider
nrh
sigtuna_vatten_outsider