centrum_panorama2020
Foto: Insändarbild

Linnea sköt Stockholm till semifinal

Märstabon Linnea Wennberg gjorde fyra mål för Stockholms stadslag som spelade Cup Kommunal i helgen.

centrum_artikel

Märsta IK-fostrade Linnea Wennberg som spelar i AIK F19 var en bidragande orsak till att Stockholms stadslag F17 besegrade Gästrikland i Cup Kommunal, Linnea satte fyra av målen i 6-0-segern. Nu är Stockholm klara för semifinal och Linnea valdes till matchens spelare. Trots att Linnea bor i Märsta så får hon inte representera Uppland utan reglerna är sådana att hon får spela i Stockholm eftersom hon spelar i AIK.

sportlov_sigtuna
damallsvenskan

Viktig seger för Skånela mot Hellton

Handboll Även Skånelas damer vann på lördagen då man besegrade Hellton på bortaplan: - Första segern på bortaplan för oss, sa tränare Fredrik Söderberg Warnheim till Handbollskanalen.

speedy_helsida
salong_elisabeth_helsida

Blanco blir landslagstränare

Fotboll Förre märstabon Daniel Blanco som spelat i både Valsta Syrianska och Märsta IK börjar träna svenska damlandslaget i futsal: - Det blir en spännande utmaning, säger Blanco till Svenska Fotbollförbundets hemsida.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
herrallsvenskan

Jumbon pressade Skånela

Handboll Skånela låg under med hela sju mål mot jumbon Boden men hittade ett sätt att åka hem med två poäng: Att vinna när man är dålig är en styrka, twittrar tränare Jimmy Karlsson.

happyhomes_2019
2020_helsida
teatergrillen_helsida
connys_helsida
EXTRA

Munter lämnar Märsta för RIK

Fotboll Rosersergs IK fortsätter värva från Märsta, näste man att ta klivet över är veteranen Andreas Munter: - Andreas Munther, garanterat en av kommunen bästa spelare med många fina kvaliteter. Vinnarskalle, huvudspel av hög rang, spelförståelse och målsinne, skriver RIK i ett facebookinlägg.

oppning_salongelisabeth_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
teatergrillen_outsider
connys
nrh
speedy_outsider
sigtuna_vatten_outsider