moderaterna_riksdag
Foto: Insändarbild

Linnea sköt Stockholm till semifinal

Märstabon Linnea Wennberg gjorde fyra mål för Stockholms stadslag som spelade Cup Kommunal i helgen.

centrum_artikel

Märsta IK-fostrade Linnea Wennberg som spelar i AIK F19 var en bidragande orsak till att Stockholms stadslag F17 besegrade Gästrikland i Cup Kommunal, Linnea satte fyra av målen i 6-0-segern. Nu är Stockholm klara för semifinal och Linnea valdes till matchens spelare. Trots att Linnea bor i Märsta så får hon inte representera Uppland utan reglerna är sådana att hon får spela i Stockholm eftersom hon spelar i AIK.

centrum_helsida2020

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

defacto_helsida
happyhomes_sommar2020

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

2020_helsida
mod_helsida
connys_helsida
handbollsskola
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

moderat_outsider
ridskola_2020_outsider
swedol_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
centrum_sommar_out
connys