bostadsformedling
Foto: Insändarbild

Linnea sköt Stockholm till semifinal

Märstabon Linnea Wennberg gjorde fyra mål för Stockholms stadslag som spelade Cup Kommunal i helgen.

centrum_artikel

Märsta IK-fostrade Linnea Wennberg som spelar i AIK F19 var en bidragande orsak till att Stockholms stadslag F17 besegrade Gästrikland i Cup Kommunal, Linnea satte fyra av målen i 6-0-segern. Nu är Stockholm klara för semifinal och Linnea valdes till matchens spelare. Trots att Linnea bor i Märsta så får hon inte representera Uppland utan reglerna är sådana att hon får spela i Stockholm eftersom hon spelar i AIK.

connys_helsida
defacto_helsida
EXTRA

Travprofilen har avlidit

Ridning Travprofilen Jim Frick som bodde i Sigtuna har avlidit: - De senaste veckorna har Jim legat på sjukhus och läget har hela tiden försämrats. I dag (lördag, reds anm) tvingades han ge upp kampen mot sjukdomen, säger sonen Daniel Frick till Expressen.

centrum_helsida2020
brobygget_midgard_helsida
studeravidare_helsida
brobygget_helsida_valsta
sigtunahem_sokbostad
2020_helsida
premiärextra

Philip leder nya unga MIK

Fotboll Philip Alouch tar över Märsta IK:s seniorlag som spelar i Division 4 denna säsong: - När man går på Märsta IK:s hemmamatcher ska man kunna heja på spelare från kommunen. Vi har en fantastisk återväxt på ungdomssidan där flera spelare är med i Upplands distriktslag samt uttagna till Svenska landslagets olika uttagningsläger, säger Philip till märsta.nu

happyhomes_sommar2020
helsida_sommarlov
EXTRA

Dagge Lundin tar över Skånelas rival

Handboll Skånelaiten Dagge Lundin som tränat Uppsala HK tar över Rimbo i Allsvenskan: - Jag har alltid varit lite lockad av vad som är hemligheten i Rimbo, säger Dagge i en intervju med Norrtälje tidning.

Nu byggs Bike Arena

Sport Sigtuna Bike Arena byggs i Sigtuna stadsängar sedan Internationella arvsfonden gått in med fem miljoner i projektet.

nrh
brobygget_outsider_valsta
outsider_sommarlov
brobygget_midgard_outsider
swedol_outsider
studeravidare_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
ridskola_2020_outsider