centrum_panorama2020
Foto: Insändarbild

Linnea sköt Stockholm till semifinal

Märstabon Linnea Wennberg gjorde fyra mål för Stockholms stadslag som spelade Cup Kommunal i helgen.

centrum_artikel

Märsta IK-fostrade Linnea Wennberg som spelar i AIK F19 var en bidragande orsak till att Stockholms stadslag F17 besegrade Gästrikland i Cup Kommunal, Linnea satte fyra av målen i 6-0-segern. Nu är Stockholm klara för semifinal och Linnea valdes till matchens spelare. Trots att Linnea bor i Märsta så får hon inte representera Uppland utan reglerna är sådana att hon får spela i Stockholm eftersom hon spelar i AIK.

defacto_helsida
stottasigtuna_helsida

Wingslag städade rent i Märsta

Ishockey Wings Team 07 var med och städade i Märsta som en del av uppdraget Städa Sverige: - Just nu jobbar vi mycket i laget med olika aktiviteter som ger en pengar till lagkassan, då laget i januari 2021 ska åka på världens största ishockeyturnering för ungdomar i Göteborg 2-5/1 2021 så till detta går pengarna som vi tjänar på detta, berättar lagledare Catrine Wisemark.

studenten2020_helsida
sommarlov_helsida
EXTRA

Meriterad tränare tar över RIK

Innebandy Rosersbergs IK har gjort klart med en av landets mest meriterade innebandytränare: - Att vi nu knyter denna kompetens till oss på vår resa är otroligt stimulerande, säger sportchefen Fredrik Raschke.

kcbygg_helsida
valvet_helsida
studeravidare_helsida

Emma lämnar Sävehof

Handboll Skånelafostrade Emma Ekenman Fernis lämnar Sävehof för att bege sig utomlands: - Efter 5 år i klubben är det dags för mig att anta en ny utmaning, säger Emma till klubbens hemsida.

speedy_helsida
marina_helsida

Thorleifsdotter till utlandet

Handboll Förre skånelaiten Kristin Thorleifsdotter lämnar H65 Höör för att bli utlandsproffs: - Att kunna satsa fullt ut på handbollen har alltid varit min dröm och mitt mål. Nu kom chansen och jag känner att jag är redo, säger Kristin till H65:s hemsida.

valvet_outsider
sigtuna_vatten_outsider
nrh
marina_outsider
stottasigtuna_outsider
kcbygg_outsider
studeravidare_outsider
swedol_outsider
speedy_outsider
ridskola_2020_outsider
sommarlov_outsider
studenten2020_outsider