moderaterna_riksdag
Einar i den svenska landslagsdressenFoto: Pressbild

Lindberg får SOK-stöd

Einar Lindberg från Märsta BMX får stöd från Sveriges Olympiska kommitté.

centrum_artikel

SOK har delat ut sitt Topp och talang stöd i syfte att Sverige ska ta medaljer i samband med OS. En av mottagarna är Einar Lindberg, ursprungligen från Märsta BMX. Einar har flyttat ner till Schweiz för att kunna satsa fullt ut på sin sport och han tog direkt en seger som junior på internationell nivå enligt Swe Cycling. Han kom till final i VM men kraschade där, i Europacupen som junior slutade han trea. Einar får nu ett skräddarsytt stöd för att kunna ta nästa steg i sin utveckling och fram för allt att han kan satsa hundra procent. Han har tidigare varit med i SOK Talang 2022-program.

mod_helsida

Josefine blir ny fotbollsbas i Uppland

Fotboll Josefine Jardenäs från Sigtuna blir ny kanslichef på Upplands FF: - Upplandsfotbollen är relativt ny för mig och det ska bli spännande att lära känna alla föreningar och ledare runt om i distriktet, säger Josefine i ett uttalande.

2020_helsida

Förre MIK-spelaren i AIK:s damlag

Fotboll Linnea Wennebrg som är fostrad i Märsta IK är klar för AIK:s damlag: - Det känns fantastiskt roligt att få möjligheten att komma upp till A-laget. Det har varit en dröm sedan jag var liten att få bära AIK-märket på tröjan, säger Linnea Wennberg i ett uttalande.

defacto_helsida

Startar innebandy för äldre i Sigtuna

Innebandy Sigtuna IF startar upp innebandy för äldre motionärer: - Jag har spelat med Sigtunas veteranlag i många år men nu har det blivit för tufft att hänga med i ett seriespel. Men det är kul att träna och det finns säkert fler än jag som vill motionera med innebandy. Därför har jag tillsammans med Sigtuna IF Innebandy startat den här formen med mer motionsinriktad träning för den som kan komma loss på dagtid, säger Nils Ekmark, initiativtagare.

centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
connys_helsida
handbollsskola
herrallsvenskan

Sekundavgörande i Vikingahallen

Handboll Det var dramatiskt värre i Vikingahallen mellan Skånelas-VästeråsIrsta på lördagen. Först md två sekunder kvar avgjordes matchen.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

nrh
swedol_outsider
connys
ridskola_2020_outsider
centrum_sommar_out
sigtuna_vatten_outsider
moderat_outsider