moderaterna_panorama
Einar i den svenska landslagsdressenFoto: Pressbild

Lindberg får SOK-stöd

Einar Lindberg från Märsta BMX får stöd från Sveriges Olympiska kommitté.

SOK har delat ut sitt Topp och talang stöd i syfte att Sverige ska ta medaljer i samband med OS. En av mottagarna är Einar Lindberg, ursprungligen från Märsta BMX. Einar har flyttat ner till Schweiz för att kunna satsa fullt ut på sin sport och han tog direkt en seger som junior på internationell nivå enligt Swe Cycling. Han kom till final i VM men kraschade där, i Europacupen som junior slutade han trea. Einar får nu ett skräddarsytt stöd för att kunna ta nästa steg i sin utveckling och fram för allt att han kan satsa hundra procent. Han har tidigare varit med i SOK Talang 2022-program.

connys_helsida
2020_helsida
helsida
helgens matcher

Så spelar bygdens lag

Fotboll På fredagskvällen spelar glödheta MIK i Division 4, FC Arlanda spelar på lördagen mot Sundbyberg. Två serieledare som kan befästa sina placringar.

mp_helsida_april
division 3

Seger för Arlanda

Fotboll FC Arlanda besegrade Rådmansö hemma på Midgårdsvallen och är fortsatt obesegrade i Division 3.

retro_helsida
logistik_sigtuna_helsida
defacto_helsida
liber_helsida
division 4

Ny storseger för MIK – Fjärde raka

Fotboll Märsta IK ångar på i fyran och redan efter fyra omgångar har man 12 poäng och dessutom har man inte släppt in ett enda mål. - Vi spelar tillräckligt bra för att vinna komfortabelt, varken mer eller mindre än så. Vissa saker att jobba på såklart men det kommer allteftersom fler matcher spelas, skriver MIK via Instagram.

Skånela gör klart med Lucaus ersättare

Handboll Skånela har gjort klart med Anderstorps målvakt Kenan Omerovic som är fostrad i småländska Hallby: - Jag ser mycket fram emot att spela i Skånela där jag fått ett mycket bra intryck av föreningen i sin helhet. Det ska bli lite extra kul att återförenas med min gamle tränare Mattias Flodman och lagkamrat Anton Nilsson, säger Omerovic i ett uttalande.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

sigtuna_vatten_outsider
connys
outsider
logistik_outsider
ridskola_2020_outsider
retro_outsider
moderat_outsider
nrh
mp_outsider2022
swedol_outsider