centrum_jul_panorama
Lilja Östervall LyngbrantFoto: Pressbild

Lilja prisas för Årets prestation

I samband med Föreningsgalan 8:e maj kommer Kultur- och fritidsförvaltningen att prisa bland annat Lilja Östervall Lyngbrant för Årets prestation.

defacto_jul_artikel

15-åriga Lilja Östervall Lyngbrant, Kim Taekwondo, får priset för Årets prestation av Kultur- och fritidsförvaltningen. Lilja är en av landets främsta inom sin sport på damsidan, hon har både SM-guld och flera internationella medaljer i bagaget vilket är en av anledningarna till att hon prisas. Förra årets vinnare var William Karlsson som spelar i NHL men är född i Märsta och fostrad i Wings.

Priset till Årets förening går till Friluftsfrämjandet i Märsta Sigtuna. Klubben firade 60-år förra året men är full av engagemang och aktiviteter i kommunen, både för unga och gamla. Föreningen prisas för sitt breda utbud av aktiviteter inom allt från lövlek och hinderbanor till klättring och skridskoåkning.

Slutligen kommer Årets initiativ gå till Bernt Hjelm som arrangerar Pingiskliniken, pingis för pensionärer i Sigtuna. Två gånger i veckan samlas de inom Pingiskliniken för att spela och umgås efteråt. I snitt var det 36 deltagare, både män och kvinnor som var med.

Föreningsgalan arrangeras 8:e maj i Biokällan. 

greeknighthelsida
centrum_jul_helsida
fme_oktober
valsta_tomte

Skånela jagar toppen

Handboll Ikväll väntar match i omgång 11 för Skånela som får besök av AIK i Vikingahallen: - Vi kommer från en bra träningsvecka där vi jobbat hårt och diskuterat mycket hur vi ska förbättra de delar dom vi inte är nöjda med, säger Karlsson till klubbens hemsida.

ica_oktober
happyhomes_2019
tp_helsida
sigtunavatten_standard
julbord_helsida
julshow_outsider
colorama_april2
valsta_tomte_outsider
connys
tp_outsider
nrh
greeknight_outsider
trainingpartner_jobb_outsider
julbord