sommar
Headcoach Jens Lundin med Lilja Östervall LyngbrantFoto: Insändarbild/Kim Taekwondo
I Malmö tävlade 7 från klubben och det blev två guld, tre silver och ett brons. På bilden från vänster: Edin Dizdarevic (guld), Leo Dautovic (silver), Alva Vennberg (brons), Liam Mäkelä (guld), Ali Azam, Felix Sarin (silver). Bakre raden coach Hassan Wandi. Saknas på bilden gör Julia Garint (silver).Foto: Insändarbild/Kim Taekwondo

Lilja Östervall Lyngbrant klar för EM

Kim Taekwondo var på Presidents Cup i Grekland som räknas som världens första tävling med 2500 deltagare från alla kontinenter och över 60 länder.

I helgen tävlade Lilja Östervall Lyngbrant och Izabella Källstrand i Presidents Cup i Grekland där det fanns deltagare från 60 länder, totalt ca 2500 tävlande. Tävlingen fungerar även som ett kval till EM så det gällde att komma topp 4 i varje viktklass för att få komma in på EM.

Lilja var först ut och i 51k kadett och vann de sina fyra första matcher mot Turkiet, Grekland, Lettland och Ryssland. Därmed säkrade hon EM-platsen men ville så klart även gå för guld, dock blev ännu en ryska för mycket att hantera och det blev förlust i semin med 4-0.

För Izabellas del krävdes också sex matcher för guld och minst fyra för semifinal och medalj. Jens Lundin, headcoch, berättar att hon fick tuffast möjliga start då även hon mötte en ryska och det blev 0-8 och snabb hemresa. En klen tröst var att samma ryska sen gick och vann hela viktklassen 59k kadett.

defacto_helsida

Ungdomsidrottsråd startas

Sport Sigtuna kommuns Kultur- och fritidsförvaltning startar igång ett Ungdomsidrottsråd tillsammans med Rädda Barnen och Upplands Idrottsförbund.

sommar_centrum
sommar

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

colorama_april2
sigtunavatten_standard

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

ica_valsta_choklad
happyhomes_2019
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

bonava_juli_hel
arlanda_golf_juli

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

defacto_outsider
nrh
sportfiske_sommar
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
colorama_april
bonava_juli_outsider