sommar
Foto: Jamshid Jamshidi

Ligalandslaget vann första matchen

Sigtuna kommun och Skånela IF är arrangör när svenska Ligalaget möter Japan i två landskamper.

Den första landskampen spelades på torsdagskvällen inför ett nästintill fullsatt Vikingahallen. Ligalaget vann klart med 32-24. Nästa match spelas på lördag klockan 16:
– Tack vare Skånelas goda renommé som arrangörer har Svenska Handbollsförbundet gett föreningen i uppdrag att genomföra landskamper med spel på högsta nivå. Att Japans A-landslag nu besöker Märsta är vi naturligtvis mycket stolta över, säger Monica Fries, föreningskonsulent på Sigtuna kommun, i ett pressmeddelande.

Kommunen hjälper till med anpassningar av Vikingahallen för att uppfylla de krav som finns på anläggningar vid större arrangemang enligt Leif Duus, sporthallsansvarig i Sigtuna kommun.

bonava_juli_hel

Ungdomsidrottsråd startas

Sport Sigtuna kommuns Kultur- och fritidsförvaltning startar igång ett Ungdomsidrottsråd tillsammans med Rädda Barnen och Upplands Idrottsförbund.

happyhomes_2019
colorama_april2
sommar_centrum

Lokalt lag vann spansk turnering

Fotboll FC Arlanda P06 vann under torsdagen en internationell spansk turnering: - En superbra turnering där vi spelat fin fotboll och kunnat ha riktigt roligt tillsammans som ett lag, säger tränaren Elias Bagdo.

arlanda_golf_juli

Wallin till U19 VM

Handboll Skånelas Isac Wallin har tagits ut till landslagstruppen som ska spela SOC i Danmark och U19 VM.

sommar
defacto_helsida
ica_valsta_choklad
EXTRA

Domare slagen under match i Odensala

Fotboll En domare fick på måndagskvällen motta ett slag i ansiktet av en spelare i Wigör2 i samband med Division 7-matchen Wigör2-Procyon2: - Att med våld ge sig på motståndare, domare eller medspelare är inte accepterat på någon nivå, skriver föreningens ordförande Marianne Isoz Henriksson i ett facebookinlägg.

sigtunavatten_standard

Premiär för FC Arlandas fotbollsskola

Fotboll FC Arlanda höll sin första fotbollsskola den gångna veckan: - Det var en bra start med drygt 30 barn som tränade i fyra dagar, berättar Eddie Khalaf, ansvarig för fotbollsskolan

defacto_outsider
connys
arlanda_golf_juli2_outsider
bonava_juli_outsider
sportfiske_sommar
nrh
colorama_april