defacto_pan
Foto: Jamshid Jamshidi

Ligalandslaget vann första matchen

Sigtuna kommun och Skånela IF är arrangör när svenska Ligalaget möter Japan i två landskamper.

Den första landskampen spelades på torsdagskvällen inför ett nästintill fullsatt Vikingahallen. Ligalaget vann klart med 32-24. Nästa match spelas på lördag klockan 16:
– Tack vare Skånelas goda renommé som arrangörer har Svenska Handbollsförbundet gett föreningen i uppdrag att genomföra landskamper med spel på högsta nivå. Att Japans A-landslag nu besöker Märsta är vi naturligtvis mycket stolta över, säger Monica Fries, föreningskonsulent på Sigtuna kommun, i ett pressmeddelande.

Kommunen hjälper till med anpassningar av Vikingahallen för att uppfylla de krav som finns på anläggningar vid större arrangemang enligt Leif Duus, sporthallsansvarig i Sigtuna kommun.

sportlov2019
sangensemble

Guld för Källstrand i Turkiet

kampsport Kim Taekwondo har tävlat på Presidents Cup och Turkish Open i Turkiet mellan 5-17 februari med tre deltagare: - Presidents Cup är världens största Taekwondo tävling med ca 3000 deltagare och är en världsranking tävling av rang.

korpen_jan-feb
defacto_helsida

Rosers jagar kvalplats

Innebandy RIK jagar vidare i innebandyns Division 1 efter seger mot Järfälla: - Nu är vi på allvar med i jakten på en allsvensk plats, säger sportchef Fredrik Raschke.

happyhomes_2019
banner_trerosor
connys
sigtunavatten_standard
ridskola_2019_helsida

Viktor Östlund till Malmö

Handboll Skånelafostrade Viktor Östlund lämnar sin danska klubb Team Tvis Holstebro för att spela i Handbollsligan med HK Malmö: - Jag har skrivit ett tvåårskontrakt, säger Viktor till sajten Skånesport.

Klart med tränarstab i Jets

Amerikansk Fotboll Arlanda Jets har gjort klart med tränaren Remi Fritzell för herrlaget: - Vårt mål blir att vinna serien, och vi har en trupp och en coachingstab som verkligen tror på det också, säger Remi i ett pressmeddelande.

extravaganza_outsider
nrh
ridskola2019_outsider