arlandagk_panorama
Foto: Jamshid Jamshidi

Ligalandslaget vann första matchen

Sigtuna kommun och Skånela IF är arrangör när svenska Ligalaget möter Japan i två landskamper.

centrum_pask

Den första landskampen spelades på torsdagskvällen inför ett nästintill fullsatt Vikingahallen. Ligalaget vann klart med 32-24. Nästa match spelas på lördag klockan 16:
– Tack vare Skånelas goda renommé som arrangörer har Svenska Handbollsförbundet gett föreningen i uppdrag att genomföra landskamper med spel på högsta nivå. Att Japans A-landslag nu besöker Märsta är vi naturligtvis mycket stolta över, säger Monica Fries, föreningskonsulent på Sigtuna kommun, i ett pressmeddelande.

Kommunen hjälper till med anpassningar av Vikingahallen för att uppfylla de krav som finns på anläggningar vid större arrangemang enligt Leif Duus, sporthallsansvarig i Sigtuna kommun.

sigtunavatten_standard
valsta_utveckling
division 5

Inledde femman med seger

Fotboll Storsatsande Rosersbergs Ik inledde Division 5 med premiärseger mot Hallsta med 3-1: - Viktigt med en bra start och nu väntar två tuffa bortamatcher innan vi ses hemma på vallen igen, skriver RIK på sin facebooksida.

logistik_utbildning
bonava_helsida

Nygårds kvar i Skånela

Handboll Skånela har förlängt med Anna Nygårds: - Anna har varit en viktig del i vårt anfallsspel i många år och att hon fortsätter är en viktig del i att behålla kontinuiteten, kommenterar tränaren Fredrik "Chippen" Söderberg

fme_helsida
colorama_april2
EXTRA

Annika utses till Årets ungdomsledare

Ishockey Kultur- och fritidsnämnden har utsett Wings Annika Bröms till Årets ungdomsledare: - Med ett ständigt leende på läpparna och en smittsamt positiv inställning ser Annika till att alla barn som vill, får spela ishockey eller lära sig att åka skridskor, lyder motiveringen.

EXTRA

Wings nära Ettan efter storseger

Ishockey Wings gjorde det "omöjliga" på onsdagen och besegrade tabellettan Hanviken med 8-3. Därmed knep man andraplatsen i serien som kan innebära avancemang.

centrum_pask_helsida
defacto_helsida
Handbollskvalet

Förlust i andra matchen

Handboll Skånela föll i den andra kvalmatchen mot Önnered och det står nu 1-1 i matcher: - En god prestation där vi kämpar och försöker med alla möjliga medel. Tyvärr räckte det inte till seger men vi bevisar att vi kan dansa även på bortaplan mot handbollsligalag, skriver tränare Jimmy Karlsson på Facebook.

happyhomes_2019

Motivationsföreläsare besökte golfklubb

golf Kjell Enhager besökte Arlandastads Golfklubb i tisdags för att föreläsa för klubbens nätverk av företagare: - I Tisdags genomförde vi säsongens första Nätverksträff med Kjell Enhager som gästföreläsare. Kjell är en av Sveriges mest anlitade föreläsare, kanske den bästa, säger Per Karlsson, VD på Arlandastad Golf.

sigtunavatten_outsider
valsta_utveckling_2
sh_oppet
fme_outsider
ridskola2019_outsider
defacto_outsider
colorama_april
bonava_outsider