panorama_centrum
Olov Holst blev Lidls första kundFoto: Facebook/Olov Holst
Här invigs butiken Foto: Pressbild

Lidl öppnade i Sigtuna

Lidl öppnade upp sin butik i Sigtuna under torsdagen: - Att öppna vår 200:e butik i Sveriges mest hållbara stadsdel känns nästan för bra för att vara sant, säger Jonas Strömvall, fastighetschef på Lidl Sverige

Lidls 200:e butik i landet öppnade i Sigtuna stadsängar på torsdagen. Det blir 1300 kvadrateter säljyta i en fastighet sommar certifierad enligt internationella miljöklassificieringssystemet BREEAM. Lidl har under sitt tak också med WE Träning & Hälsa samt Olssons kött.
– Vi är otroligt stolta över att få öppna i Sigtuna Stadsängar. Det känns dessutom extra roligt att vi tillsammans med Olsson’s och WE Träning & Hälsa kommer vi kunna erbjuda Sigtunaborna en helhetsupplevelse, säger Jonas Strömvall, fastighetschef på Lidl Sverige.

Många sigtunabor har önskat, väntat och längtat efter butik. I medborgardialogen som föregick bygget av Sigtuna stadsängar utryckte man önskemål om en livsmedelsbutik. I samband med invigningen medverkade även Kommunstyrelsens ordförande Olov Holst (M).
– En efterlängtad invigning. I den medborgardialog som förgick planeringen av Sigtuna stadsängar deltog över 5 000 personer. Högst upp av alla önskemål hamnade en ny livsmedelsbutik. Nu är den invigd. Väldigt roligt! Grattis Lidl och välkomna till Sigtuna stad och Sigtuna stadsängar, kommenterar Holst på Facebook.

ewas_helsida

Eltransporter igång till och från Rosersberg

Näringsliv Apoteas eltransporter är igång mellan Rosersberg och Morgongåva utanför Uppsala: -Apoteas fokus har alltid varit snabba leveranser, men vi har även utforskat olika möjligheter för mer hållbara fraktalternativ, Pär Svärdson, vd Apotea.

2020_helsida

Arlanda i fokus under Sigtunas dag i Almedalen

Näringsliv Sigtuna kommun kommer att finnas i Almedalen och ha en egen dag med fokus på Arlanda: - Arlanda flygplats är extremt viktig för Sigtuna kommun och påverkar det mesta vi gör. Därför är det viktigt att vi på olika sätt tar initiativ till att lyfta alla de möjligheter och utmaningar som kommer med rollen som värdkommun för Sveriges största flygplats, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande.

marinan_helsida
defacto_helsida
liber_helsida
mp_helsida_april
connys_helsida
centrum_sommar2022_helsida

Stjärnkrögarens attack på säkerhetskaoset

Näringsliv Pontus Frithiof som driver Pontus By the air på Terminal 5 riktar en kraftig känga mot Swedavia för deras sätt att hantera kökaoset i säkerhetskontrollerna.

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

Julen 2021

Valet 2022

swedol_outsider
mp_outsider2022
nrh
connys
ewas_outsider
moderat_outsider
centrum_sommar_outsider2022
sigtuna_vatten_outsider
marina_outsider
ridskola_2020_outsider