arlandagk_panorama
Sune Askaner var engagerad inom Folkpartiet och senare LiberalernaFoto: Privat

Liberalernas Sune Askaner har avlidit

Liberalernas veteran Sune Askaner har avlidit.

centrum_pask

Sune Askaner var en av eldsjälarna inom Liberalerna, engagerad in i det sista. Han avled nyligen, 85 år gammal. Efter sig lämnar han tre barn med sina familjer. Ursprungligen var Sune från småländsk Virestad men han växte upp i Kosta samt Växjö. Efter studier till lärare var han verksam i yrket från mitten av 50-talet. Politiskt var han engagerat även i kyrkofullmäktige och han artade ideellt i Mariakyrkan.

Han har också gett ut ett flertal böcker.

happyhomes_2019

Glad påsk

Notiser Vi på märsta.nu önskar alla våra läsare en glad påsk!

fme_helsida
defacto_helsida

Kommunens pressansvarige drabbades av blodpropp som 23-åring

Nyheter Sigtuna kommuns pressansvarige Anna Jernberg Carlsson fick blodpropp som 23-åring, nu vill hon uppmärksamma andra unga på att propp kan slå till när som helst: - Uteslut inte proppar för att du är i 20-årsåldern. Ju tidigare man upptäcker det, desto bättre hjälp kan man få, säger hon till Malou efter tio enligt Expressen.

colorama_april2
ica_pask

Valsta får kontaktcenter

Notiser Valsta Centrum får ett kontaktcenter som invigs efter påsk: - Vi flyttar ut delar av vår service från kommunhuset till platser som är närmare invånarna, säger Olov Holst (M), kommunstyrelsens ordförande

centrum_pask_helsida
logistik_utbildning

Langby ny ordförande i SigtunaHem

Politik Erik Langby blir ny styrelseordförande i SigtunaHem efter Peter Kockum: - Det är roligt att komma in som styrelseordförande i ett välskött bolag som är i en spännande utveckling, säger Erik Langby i ett uttalande.

valsta_utveckling

Ta det lugnt i påsktrafiken

Notiser Polisen uppmanar påskresenärer som ska ut på vägarna att köra försiktigt då det är en av de mest trafikerade helgerna under året.

Högt betyg för livsmedelskontrollanterna

Nyheter Kommunens livsmedelskontrollanter tillhör några av landets bästa enligt Sveriges kommuner och landsting: - Målet är ju att det ska vara tydligt för företagarna vilka lagkrav som gäller, men de ska också känna att vi gärna hjälper till med stöd och rådgivning, säger Magdalena Alehagen, samordnare för livsmedelskontrollen i kommunen.

sigtunavatten_standard
bonava_outsider
colorama_april
sigtunavatten_outsider
valsta_utveckling_2
defacto_outsider
ridskola2019_outsider
sh_oppet
fme_outsider