centrum_panorama2020
Liberalernas årsmöte fick besök av Robert Hannah, riksdagsledamotFoto: Pressbild
Anders ErikssonFoto: Pressbild

Liberalerna valde ny ordförande

Sigtunabon Anders Eriksson valdes till ordförande i samband med Liberalerna i Sigtunas årsmöte: - Det känns oerhört stimulerande att få förtroendet som ordförande för Liberalerna i Sigtuna kommun, säger Eriksson i ett uttalande.

centrum_artikel

Anders Eriksson är en 64-årig civilingenjör inom industriell ekonomi och har arbetat inom IT-branschen sedan 1981, han är även nämndeman i Attunda tingsrätt och driver en konsultfirma inom sitt yrkesområde. Bland hans förtroendeuppdrag finns den ersättare i Utbildnings- och arbetsmarknadsnämnden och styrelsen för Sigtuna Vatten och Renhållning.

Ska vara en framtidskommun
I samband med förra veckans årsmöte hos Liberalerna valdes han til ordförande.
– Vi har ett gediget politiskt program och jag ser fram emot att vara med och utveckla kommunen än mer till Mälardalens pärla. Vår vision är att vara en attraktiv framtidskommun där människor och företag kan växa, med hållbara och tilltalande boendemiljöer, trygghet och framtidstro för alla, säger Anders Eriksson (L)

Vill möta kommuninvånare
Ander Eriksson uppger att han kommer att kraftsamla och är redo för att ge sit ut i kommunen för att möta och lyssna på invånarna om vad de anser är viktigt. I styrelsen sitter även gruppledaren Pernilla Bergqvist. Årsmötet besöktes av riksdagsledamoten Robert Hannah.

salong_elisabeth_helsida
sportlov_sigtuna
speedy_helsida
2020_helsida
defacto_helsida
centrum_helsida2020
aretslarling
teatergrillen_helsida
connys_helsida
teatergrillen_outsider
nrh
oppning_salongelisabeth_outsider
sigtuna_vatten_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
connys
speedy_outsider