centrum_panorama2020

Liberaler ber (C) ta ställning om (SD)

Liberalerna i Sigtuna kommun är frågande till vart Centerpartiet står gällande samarbete med Sverigedemokraterna skickade med anledning av det ett öppet brev.

centrum_artikel

Med anledning av Moderatledaren Anna Kinberg-Batras utspel om att lägga en gemensam alliansbudget sa Olov Holst (M) i Sigtuna att det inte längre håller att låtsas som att Sverigedemokraterna inte finns.

Liberalerna i Sigtuna kommun undrar om Centerpartiet är beredda att sätta sig i beroendeställning av (SD) i fullmäktige:
– Avser Centerpartiet i Sigtuna kommun att, liksom efter valet 2014, vara villiga att bilda en majoritet beroende av Sverigedemokraterna? Alternativt, har ni lokalt nu intagit samma linje som ert parti på riksplanet att inte göra er beroende av Sverigedemokraterna för att styra, skriver Dan Rosenholm och Pernilla Bergqvist i brevet.

Gill Brodin som är gruppledare för Centerpartiet tackar för historielektionen i svaret men poängterar att man aldrig ställts inför valet att sitta i kommunstyre i direkt beroendeförhållande till (SD).
– Vi gör det inte nu och vi kommer inte att göra det sen heller, svarar Brodin.

defacto_helsida
centrum_helsida2020
teatergrillen_helsida
sportlov_sigtuna
aretslarling
salong_elisabeth_helsida
speedy_helsida
happy_homes_mars
2020_helsida
nrh
sigtuna_vatten_outsider
connys
oppning_salongelisabeth_outsider
sportlov_sigtuna_outsider
teatergrillen_outsider
speedy_outsider