varumarke_defacto_sommar

Lastbil och bil i krock

En krock mellan lastbil och personbil inträffade i Pinbacken på väg 263 under förmiddagen.

marstac_aug

Räkna med vissa störningar i Pinbacken under lunchtid efter att en bil och lastbil krockad. Ingen person ska dock ha skadats. Polisen har meddelat att de inte var kallade på krocken utan den har hanterats själva av de inblandade förarna.

Uppdaterad kl. 12.30

E4:an läggs om i november

Nyheter Bilpendlare till och från Stockholm kommer från och med 10:e november att få köra på en tillfällig motorväg förbi Trafikplats Häggvik med anledning av bygget Förbifart Stockholm.

defacto_panorama_boka_mote

Satsning på hälsoinformatörer ska förebygga sjukdomar bland kommuninvånare

Nyheter Satsningen på hälsoinformatörer i kommunen går vidare och nu hr 16 personer rekryterats: - Förhoppningen är att hälsoinformatörerna blir en permanent och naturlig del i kommunens hälsofrämjande arbete precis som den har blivit i Botkyrka, säger Kerstin Alksten, utvecklingsstrateg i Sigtuna kommun, i ett pressmeddelande.

forskontor
happy_homes_sommar
Uppdrag Granskning i Märsta

(S): Inga fel om Bure Äng

Politik Soppan kring markanvisningen av Bure Äng till Sigtuna Bo AB går vidare. Socialdemokraterna hävdar allt jämt att inget fel begåtts medan Moderaterna vidhåller att den dåvarande socialdemokratiska ledningen lovat företaget exklusivitet på marken.

Lokala moderater på partistämma

Politik Moderaterna i Sigtuna kommun har en delegation på partistämman i Örebro bestående av Olov Holst och Mattias Askerson: - Det är påtagligt att partiet fått en rejäl nytändning efter partiledarbytet för några veckor sedan, säger Olov Holst i ett pressmeddelande till märsta.nu

oriongatan174
Norra Redovisningshuset
standard_ridskola
lions_standard
standard
Festspecialisten – Standard
korsbarsvagen1
lillabjorn5
connys
korpentraning
borg
Frisyr – Standard
cricketklubben
standard
sbrf2
matcher_skanela