varumarke_defacto_sommar

Lastbil och bil i krock

En krock mellan lastbil och personbil inträffade i Pinbacken på väg 263 under förmiddagen.

marstac_aug

Räkna med vissa störningar i Pinbacken under lunchtid efter att en bil och lastbil krockad. Ingen person ska dock ha skadats. Polisen har meddelat att de inte var kallade på krocken utan den har hanterats själva av de inblandade förarna.

Uppdaterad kl. 12.30

marknad_steninge
defacto_panorama_boka_mote
valet2018

klart: Bergqvist etta på listan

Politik Pernilla Bergqvist toppar Liberalernas lista till Valet2018: - Ser fram emot att få jobba med ett starkt och härligt gäng i valrörelsen som är taggade att göra skillnad för ökad frihet, kunskap och trygghet för våra invånare, skriver Pernilla i ett inlägg på Facebook.

forskontor
dackia_vinter2018
banner_december
mordet i bromma

Märstabor fortsatt häktade

Nyheter Tre män, samtliga från Märsta sitter fortfarande häktade för mordet på en gängmedlem från Bredängsnätverket i Bromma 20:e november: - Vi kan dra slutsatsen att de som är involverade i kriminella gängkonflikter passerat en allvarlig gräns. Total hänsynslöshet råder kring de konsekvenser det man gör kan få, säger Christer Axling, gruppchef på Grova Brott i Stockholm till Dagens Nyheter.

Sexuella trakasserier i kommunhuset

Nyheter Ett ärende gällande sexuella trakasserier finns i Sigtuna kommun rapporterar Dagens Nyheter: - Sexuella trakasserier anmäls annars väldigt sällan. Vissa viftar bara bort om de får en klapp i ändan medan andra upplever starkt obehag. Nu har vi uppdaterat våra rutiner kring sexuella trakasserier och ska lägga ut dem på vårt intranät, säger Bengt Palmgren, HR-chef i Sigtuna kommun, till DN.

Akuten kommer närmare

Nyheter Under 2018 ska akuten komma närmare varje stockholmare och det ska inte längre vara nödvändigt för kommuninvånare att behöva åka till Karolinska eller Danderyd vid akut sjukvård.

solrosvagen28
connys
agy2
lindvagen27
borg
blackfriday
nfc_vinter
Festspecialisten – Standard
Norra Redovisningshuset
standard
jul2018
jul2018
matcher_skanela
frisyr2018
colorama_jan
cricketklubben
vanster_mote
julgranshamtning
dogranch
slutstation