centrum_ettar

Lastbil och bil i krock

En krock mellan lastbil och personbil inträffade i Pinbacken på väg 263 under förmiddagen.

Räkna med vissa störningar i Pinbacken under lunchtid efter att en bil och lastbil krockad. Ingen person ska dock ha skadats. Polisen har meddelat att de inte var kallade på krocken utan den har hanterats själva av de inblandade förarna.

Uppdaterad kl. 12.30

Nya riktlinjer ska minska risk för korruption

Nyheter I samband med kommunfullmäktige på torsdagskvällen fattades beslut om att anta riktlinjer för markanvisning och exploateringsavtal, något som har direkt koppling till det som framkom i samband med Uppdrag gransknings avslöjande i Sigtuna kommun förra våren.

forskontor
februari
EXTRA

Lyxbilsliga sprängdes i Märsta

Nyheter En liga stal delar från lyxbilar och bodde på hotell i kommunen där de även förvarade stöldgodset, nu har de dömts till fängelse i två år och därefter utvisning.

aretsforetag

Potthålen ska lagas

Nyheter Potthålen som dykt upp i vägbanor runt om i kommunen ska nu lagas: - Så mycket skador som det blivit nu brukar det normalt inte bli, säger Ulf Sävström, produktionschef på Stadsbyggnadskontoret.

foretagarlunch

Så mycket återvinner vi

Nyheter Plast och metall ökar medan papper minskar bland det vi återvinner. Sigtuna Vatten och Renhållning ska tillsammans med Förpacknings och tidningsinsamlingen, FTI, se över hur fler invånare ska återvinna.

Hassan ska vara med under hela rättegången

Nyheter Märstabon Hassan Zubier som skadades för livet i terrorattacken i Åbo i somras kommer att vara med i samband med rättegången mot attentatsmannen: - Jag kommer att vara med under hela rättegången för att visa att vi aldrig ger oss. Vi kan vara stukade och skadade, men vi ger oss aldrig, säger Hassan Zubier till SVT Stockholm.

Festspecialisten – Standard
objekt2
sigtunavatten_standard
vuxentutbildning
standard_ridskola
objekt3
veterankraft_standard
matcher_skanela
standard
standard_start
outsider_defacto
objekt4
sangensemble
nfc_vinter
Norra Redovisningshuset