liber_pan_sommar
Foto: Insändarbild

Lastbil i diket på E4:an

En lastbil körde av E4 norrgående vid 13.30-tiden.

swedol_artikel

Vid 13.30-tiden larmades SOS om att en lastbil kört ner i diket på E4 Norrgående strax före Rosersberg. Framkomligheten är begränsad förbi platsen och det råder köer mellan Stora Wäsby-Rosersberg. Enligt prognosen ska det vara full framkomlighet innan eftermiddagsrusningen startar.

Vid 16-tiden meddelas att lastbilen står kvar i diket och ska bärgas under natten. Det är oklart om någon skadats i samband med avåkningen, polisen var på plats och kommer utreda eventuella trafikbrott.

Uppdaterad kl. 17.09

brobygget_day
helsida_var2021
busshållsplatsmordet

Polischefen om domen: Dubbel sorg

Nyheter Polischefen Christoffer Boman kommenterar måndagens dom mot 23-åringen: – Det är en dubbel sorg att samhället ska behöva tilldela en ung person ett livstidsstraff och att en ung man förlorat livet, säger han i ett uttalande.

happyhomes_sommar2020

All post till kommunen blir digital

Nyheter Oavsett om du skriver brev eller inte så kommer all post till kommunen att digitaliseras: - Att digitalisera vår posthantering möjliggör en snabb och effektiv hantering av den inkommande posten till kommunen, säger Åsa Otterbjörk, IT och Digitaliseringschef, Sigtuna kommun.

centrum_helsida2020
connys_helsida
speedy_vinter_helsida

Hyresgästföreningen larmar: Vill se fler hyresrätter

Politik Hyresgästföreningen kritiserar Kommunledningens ägardirektiv för SigtunaHem: - Det går inte att blunda för det faktum att många behöver och vill ha en hyresrätt, alla tusentals som står i kö visar tydligt det, uppger Hyresgästföreningen i Sigtuna via ordförande Hans Törnqvist.

defacto_helsida
coronapandemin

Testcenter öppnas på Arlanda

Notiser Ett testcenter för covid-19 öppnas på Arlanda på måndag: - Det är mycket positivt att vi nu kan erbjuda en efterfrågad och helt nödvändig service till våra resenärer och flygbolag. Testerna är viktiga inför återstarten av resandet, särskilt nu innan det digitala hälsopasset lanseras, säger Charlotte Ljunggren, direktör Marknad och kommersiell utveckling på Swedavia.

vardcentral_helsida
rentawreck_helsida
brobygget_night
budget2022

Budgeten klubbad: Oförändrad skattesats

Politik Budgeten för 2022 klubbades under torsdagen och innebär bland annat att skatten lämnas oförändrad.

ungsatsning
liber_sommar_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

swedol_outsider
centrum_sommar_out
ungsatsning-outsider
brobygget_night_out
nrh
sigtuna_vatten_outsider
speedy_vinter2020_outsider
aftenbil_outsider
vardcentral_outsider
rentawreck_outsider
mp-outsider
brobygget_day_out
connys
ridskola_2020_outsider