centrum_host
Foto: Genrebild/Swedavia

Lastare föll på Arlanda

En arbetare blev under dagen förd till sjukhus efter att ha fallit från en lastbrygga på Arlanda.

Polis har upprättat en anmälan om arbetsplatsolycka sedan en arbetare ramlat från en lastbrygga i samband att denne lastade varor. Den anställde slog i marken och fördes till sjukhus med allvarliga men oklara skador, det ska dock inte vara livshotade skador enligt Polisen. Åklagare kommer ta ställning till om en förundersökning ska inledas.

centrum_host_helsida
Extra

uppdaterad Skjutning mot restaurang

Nyheter Ett område på Sätuna spärrades av för teknisk undersökning under dagen: - Det har hittats skotthål på en fasad, säger Anna Westberg vid Polisen ledningscentral.

greeknighthelsida
sigtunavatten_standard

Fler skrivs in på Storboda

Nyheter Det är fullt på Kriminalvårdens anstalter i länet vilket gör att Storboda i Rosersberg utökat kapaciteten i enkelrum till dubbelrum.

happyhomes_2019
ica_oktober

Så hittar du rätt vinterdäck

Nyheter Det är snart 1:a december och då blir det lag på vinterdäck om vinterväglag råder: - Kör du utan vinterdäck och åker fast är böteslappen dryga 1200 kronor, berättar Jorge Castro, marknadschef på lokala ABS Wheels.

fme_oktober

Bilbrand i Norrbacka

Blåljus En bil brann i Norrbacka under natten:- Det är någon form av tillgreppsförsök som ligger bakom, säger Anders Bryngelsson, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

agy_oppethus
defacto_mustach_helsida
nrh
agy_oppethus_outsider
greeknight_outsider
connys
colorama_april2