sommar
Foto: Genrebild/Swedavia

Lastare föll på Arlanda

En arbetare blev under dagen förd till sjukhus efter att ha fallit från en lastbrygga på Arlanda.

marstakalaset_artikel

Polis har upprättat en anmälan om arbetsplatsolycka sedan en arbetare ramlat från en lastbrygga i samband att denne lastade varor. Den anställde slog i marken och fördes till sjukhus med allvarliga men oklara skador, det ska dock inte vara livshotade skador enligt Polisen. Åklagare kommer ta ställning till om en förundersökning ska inledas.

colorama_april2

Anställda vittnar om uteblivna löner

Nyheter märsta.nu har den senaste tiden fått många samtal från personal inom äldreomsorgen som vittnar om att deras timmar inte registreras som de ska och att löner uteblir: - Vi tar på oss extra arbetspass men får inte betalt för det, säger en av personerna.

Många gick på lovskola

Nyheter Sigtuna kommuns sommarskola för nior utan behörighet till gymnasiet har varit lyckad och de flesta har nu nått gymnasiebehörighet.

ica_valsta_choklad
sigtunavatten_standard

Polisen satsar på sänkt hastighet denna vecka

Nyheter Denna vecka kommer det att vara nationell trafiksäkerhetsvecka och polisen kommer främst vara utanför skolor: - Vi arbetar för att fler ska följa hastighetsgränserna genom att till exempel genomföra hastighetskontroller, säger Ursula Edström, trafikstrateg på Polisen.

defacto_helsida
sommar
marstakalas_helsida
sommar_centrum
tonårsmordet

Pappan: Ingen letade efter min son

Nyheter Polisen kritiseras av föräldrarna till den mördade 15-åringen som hittades i Valstas elljusspår i vintras: - Varför letade ingen efter min son, frågar sig pappan i ett reportage i Dagens Nyheter.

kontor_thaifong
EXTRA

Pojke rånades i Valsta

Blåljus En pojke rånades under kvällen i Valsta av flera personer: - Han blev av med klocka, halskedja och mobiltelefon, säger Anna Westberg, presstalesperson vid Polisens ledningscentral.

arlanda_golf_juli
arlanda_golf_juli2_outsider
connys
defacto_outsider
nrh
sportfiske_sommar
colorama_april