arlandagk_panorama
Foto: Genrebild/Swedavia

Lastare föll på Arlanda

En arbetare blev under dagen förd till sjukhus efter att ha fallit från en lastbrygga på Arlanda.

rosta_sigtuna2

Polis har upprättat en anmälan om arbetsplatsolycka sedan en arbetare ramlat från en lastbrygga i samband att denne lastade varor. Den anställde slog i marken och fördes till sjukhus med allvarliga men oklara skador, det ska dock inte vara livshotade skador enligt Polisen. Åklagare kommer ta ställning till om en förundersökning ska inledas.

Märstabo lurade bilägare

Notiser En märstabo döms för grovt bedrägeri sedan han lurat 18 målsäganden att sälja sina bilar via honom men betalade inte ut ersättningen till dem.

eu_sap
moderaternamaj
EXTRA

Misshandel på skola

Blåljus Polis har upprättat en anmälan om misshandel och ofredande efter ett bråk på en skola i kommunen: - Det är minderåriga som är inblandade så jag kan inte uttala mig om vad som har hänt, säger Eva Nilsson vid Polisens ledningscentral.

mp_eu

Kvotflyktingar riskerar vräkning

Nyheter Kvotflyktingar som kommit till kommunen kommer nu att vräkas: - Kommunen har i grunden en skyldighet mot kvotflyktingar på samma sätt som alla andra invånare i form av stöd från socialtjänst, barnomsorg, skola, osv, uppger Anna Jernberg Carlsson, pressansvarig i kommunen.

oppning_helsida
nationaldag_helsida
bonava_maj_helsida
varfest_helsida
rosta_sigtuna2
happyhomes_2019
nationaldag_out
ridskola2019_outsider
rosta_sigtuna
v_eu
defacto_outsider
connys
sap_outsider_eu
moderaterna_maj_outsider
colorama_april
mp_eu_outsider
fme_outsider
bonava_maj_outsider
oppning_outsider
sh_oppet
nrh
sh_bovard_out