defacto_pan2020

Läsare: Hur ska vi ta oss till station för att köpa biljett

En läsare reagerar på SL:s nya regler om att man måste använda appen för att betala: - Vi som har reskassa hur ska vi ta oss till station för att köpa biljetter, säger läsaren.

centrum_artikel

SL:s nya regler innebär att man måste ha en blippad biljett innan man kliver på bussen, den som hade reskassa tidigare behövde inte blippa men ha pengar i kassan vid en kontroll.

Men en läsare som bor utanför Märsta med reskassa reagerar:
– Hur ska vi som inte kan ta oss till station göra det för att köpa biljetter.

Biljetter säljs vid vissa större busshållplatser, bytespunkter och stationer, meddelar SL. De ändrar således ite sitt beslut.
– SL jobbar på att hitta en lösning som både skyddar förarna och är trafiksäker, så att det blir möjligt att blippa ombord på bussarna, står det på SL:s hemsida.

defacto_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

speedy_vinter_helsida
rentawreck_helsida

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

dackskiftarna_helsida
centrum_helsida2020
happyhomes_sommar2020
vardcentral_helsida
connys_helsida
ridskola2020_helsida
Moderaterna_helsida2021
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

2020_helsida
sigtunastad_helsida

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

rentawreck_outsider
dackskiftarna_outsider
nrh
connys
speedy_vinter2020_outsider
sigtuna_vatten_outsider
moderaterna_sigtuna
vardcentral_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtunastad_outsider