banner_moderaterna
Larver över hela golvet i sophuset.Foto: Insändarbild

Larver invaderade sophus

Ett sophus på Steninge backe har invaderats av larver: - Det luktar jätteäckligt och är fullt med insekter och larver i hela sophuset, säger en av de boende till märsta.nu

banner_moderaterna_artikel

Ett sophus på Steninge backe har invaderats av insekter och larver. En boende uppger för märsta.nu att det är insekter och larver i hela sophuset:
– Alla grannar är förbannade och äcklade, vissa klarar inte av att gå in där.

Rikshem som äger och förvaltar de aktuella husen informerades om situationen av märsta.nu under förmiddagen. Beskedet därifrån är att det lokala kontoret agerar.

Problem med larver finns generellt i sophus och sopkärl, de behöver spolas rent sommartid:
– Soprummet sanerades från larver under dagen. Anledningen verkar vara matrester som hamnat på golvet och skapat en trivsam miljö för larverna. Det är viktigt att vara noga med att slänga sopor ordentligt och i rätt kärl för att undvika skadedjur och insekter i soprum och kring bostadshuset, skriver Frida Löwengren på Rikshems kommunikationsavdelning.

sap_valet2018
happy_homes_juli
steningeslottsommar
theweek_2018
banner_center_helsida_tva
marstakalaset
valet2018

(S)-veteranen: Skandalöst beteende av Lundqvist

Politik Lars-Erik Kalles, socialdemokratisk veteran från både Sigtuna och Stockholm är mycket kritisk till både David Lundqvists agerande på nätet och att ingen inom partiet stoppar honom: - Hans agerande är så långt ifrån hur en förtroendevald revisor ska uppträda som man kan komma, säger Lars-Erik Kalles till märsta.nu

Norra Redovisningshuset
outsider_defacto
sigtunavatten_standard
nfc_vinter
connys
forskontor
sd_val2018
sfs_outsider