defacto_pan2020
Foto: MMS-Bild

Inga tecken på skottlossning

Polis larmades vid 22-tiden till Valsta med anledning av skottljud.

centrum_artikel

Ett stort pådrag larmades till Valsta efter att man hört skottljud under kvällen vid 22-tiden skriver Aftonbladet. Polisen sökte av ett större område i Valsta men utan att man fann några tecken på skottlossning eller skadade personer. Insatsen monterades av kring 22.20 enligt tidningen.

speedy_vinter_helsida
coronapandemin

Rekordmånga får intensivvård

Notiser I en lägesrapport från Region Stockholm gällande coronapandemin så konstateras att drygt 100 stockholmare är i behov av intensivvård.

2020_helsida
happyhomes_sommar2020

Resam ger klimat- och energitips

Nyheter Rasam Sheibeh får den nyinrättade tjänsten som energi- och klimatrådgivare i Sigtuna kommun: - Som energiingenjör brinner jag för hållbara energilösningar. Jag kommer att göra mitt yttersta för att hjälpa kommunens invånare att minska sin klimatpåverkan, säger han i ett pressmeddelande.

vardcentral_helsida
centrum_helsida2020
dackskiftarna_helsida
sigtunastad_helsida
ridskola2020_helsida
defacto_helsida
connys_helsida
EXTRA

Väsby missnöjda med nya riksintresset

Nyheter Upplands-Väsby kommun är missnöjda med det nya riksintresset för Arlanda: - Trafikverkets utspel om tystare flygplan och bättre möjligheter att bygga nära Arlanda, är ett hån mot Väsbyborna. Samtidigt som de talar om det, driver de på för mer buller över Väsby. Det håller inte ihop, säger oppositionsråd Mathias Bohman (S).

Nyheter

Sport

Kultur & Nöje

Näringsliv

Debatt

Bostad

Förening

dackskiftarna_outsider
nrh
connys
vardcentral_outsider
speedy_vinter2020_outsider
ridskola_2020_outsider
sigtunastad_outsider
sigtuna_vatten_outsider